• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toti: Ne stajem!

Kapiten Rome vjeruje da će ovim tempom do kraja sezone stići i prestići Roberta Bađa na listi najboljih strijelaca u italijanskom fudbalu svih vremena.

 Toti: Ne stajem! Izvor: MONDO

"Princ Rima", "Il Kapitano" ili Frančesko Toti sva dva gola protiv Fiorentine u nedjeljnom meču Serije A ušao je u istoriju italijanskog fudbala kao tek šesti igrač koji je dao 200 ili više golova u prvenstvu.

Iako ima 34 godine, što će reći da mu je karijera na zalasku, Toti igrao kao mladić - na dve posljednje utakmice (protiv Lacija i Fiorentine) bio je dvostruki strijelac. I poručuje da nema namjeru da stane!

"Srećan sam zbog ovog dostignuća, ali nemam namjeru da stanem ovdje. Sada mi je cilj da prestignem Roberta Bađa. Ako nastavim ovim tempom, uspjeću to već ove sezone", izjavio je Toti.

Sa ta dva gola protiv Fiorentine, došao je do cifre od ukupno 201 pogotka u italijanskom prvenstvu. Roberto Bađo postigao je 205.

"Ponosan sam na ovaj način života. Prije mjesec dana ljudi su govorili o meni kao da je sa mnom završeno, da sam gotov, ali ja sam bio uvjeren u svoje sposobnosti", rekao je Toti koji od početka svoje profesionalne karijere - 1992. godine igra za Romu.

Na vječnoj listi najboljih strijelaca italijansklog fudbala (a ta tabela se vodi od 1938. godine) su: Silvio Piola (274 gola), Gunar Nordal (225), Đuzepe Meaca (216), Hose Altafini (216) i Roberto Bađo.

(MONDO - foto: zvaničan sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC