• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Delije, svi na stadion stiže Putin!

Zvezda pozvala navijače da ispune stadion na utakmici protiv Zenita i da prirede spektakl za premijera Rusije Vladimira Putina. I Jug otvoren.

 ZVEZDA: Delije, svi na stadion stiže Putin! Izvor: MONDO

Mladi timovi Crvene zvezde i Zenita u srijedu će odigrati prijateljsku utakmicu na stadionu u Ljutice Bogdana.

Iako nije riječ o duelu prvih timova aktuelnog srpskog osvajača Kupa i ruskog šampiona, meč privlači veliku pažnju, jer bi na "Marakani" trebalo da se pojavi i premijer Rusije Vladimir Putin.

Tim povodom uprava crveno-bijelih uputila je poziv svojim navijačima da u što većem broju dođu na stadion Zvezde, kako bi se ruski premijer dočekao u lijepom ambijentu.

U FK Crvena zvezda ističu da im je velika čast što će u srijedu da budu domaćini Vladimiru Putinu, kao i to da je riječ o velikom sportskom događaju, koji će doprinijeti razvoju odnosa Republike Srbije i Ruske federacije

Dolazak Putina na utakmicu pratiće izuzetno visoke mjere bezbjednosti, potvrdio je portparol crveno-bijelih Marko Nikolovski.


On je rekao da će ruski premijer na stadion Crvene zvezde stići neposredno uoči početka meča i da će ga dočekati predsjednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić i prvi čovjek fudbalskog kluba Vladan Lukić.

"Dolazi nam izuzetno drag gost, čovjek koji se nalazi u vrhu svjetske hijerarhije važnih ličnosti i zato će mjere bezbjednosti biti na najvišem mogućem nivou. Gospodin Putin biće smješten u jednoj od dvije centralne lože, a utakmicu će posmatrati onoliko koliko mu obaveze budu dozvolile", rekao je Nikolovski.

U društvu ruskog premijera biće i visoki funkcioneri države Srbije, ali u Crvenoj zvezdi nisu mogli da preciziraju da li će utakmici prisustvovati predsjednik, premijer ili neko od ministara.

Ulaz na stadion Crvene zvezde biće besplatan, kapije se otvaraju od 14. časova, a meč počinje u 18 časova. Zbog velikog interesovanja biće otvorena i južna tribina, što znači da bi na stadionu trebalo da bude između 20.000 i 30.000 navijača.

"Očekujemo spektakl sa puno osmijeha, aplauza i međusobnog uvažavanja jer nam u goste dolazi čovjek koji je omiljen u našem narodu", istakao je Nikolovski.

Utakmica mladih timova Crvene zvezde i Zenita početak je saradnje dva kluba, koje veže ruska kompanija "Gasprom" , vlasnik šampiona Rusije iz Sankt Peterburga i generalni sponzor beogradskih "crveno-bijelih".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC