• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Rudara odbili da treniraju

Fudbaleri prijedorskog Rudara odbili su da treniraju u utorak i tako stupili u najavljeni štrajk zbog neisplaćenih dugovanja. Više ne vjeruju obećanjima uprave.

 Igrači Rudara odbili da treniraju Izvor: MONDO

Poslije pobjede nad Veležom igrači Rudara najavili su da neće trenirati dok im se ne isplate dugovanja, održan je sastanak sa upravom kluba koja je najavila isplatu dugovanja, ali igrači više ne vjeruju obećanjima.

Predsjednik kluba Drago Milošević uvjeren ej da će se ovaj problem riješiti, a srećom po Rudar igrači su stupili u štrajk u vrijeme kada je petnaesetodnevna pauza u Premijer ligi BiH.

„Ja sam optimista i vjerujem da ćemo tokom ove sedmice riješiti stvar i isplatiti dugovanja. Sponzori nam sigurno nisu okrenuli leđa, ali niko ne može da istog trenutka zavuče ruku u džep i odmah isplati sav novac. Igrači su u posljednjih mjesec dana dobili po jednu platu i premiju“, rekao je Miloševič, prenosi „“Euroblic“.

Fudbalerima je, međutim, dosadila priča čelnika kluba da će sve biti riješeno.

„Ne bih želio da se spominje moje ime jer smo mi jedinstveni u stavu da ne treniramo. Priča da ćemo biti isplaćeni traje gotovo godinu dana, a klub nam je još uvijek dužan dio premija za prošlu sezonu. Boli nas takav odnos od strane vodećih ljudi kluba, jer smo an terenu ostvarili ono što niko nije očekivao i trenurno smo na četvrtoj poziciji na tabeli. Daleko smo ispred ostalih struktura kluba“, rekao je za „Euroblic“ jedan od prvotimaca Rudara.

U narednom kolu za deset dana Prijedorčani će gostovati u Zenici kod Čelika.

„Svjesni smo da netreniranje može da utiče na našu formu, ali mi nemamo drugi način da dobijemo ono što smo pošteno zaradili. Svi mi bi sigurno bili srećni da se stvar što prije završi“, dodao je drugi fudbaler Rudara, koji ej takođe želio da ostane anoniman.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC