• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Vraćam se u Englesku

Žoze Morinjo ponovio je da ne može bez Engleske i dodao da će njegov sljedeći posao biti u jednom od premijerligaških klubova.

 Murinjo: Vraćam se u Englesku Izvor: MONDO

Bivši trener Čelsija, a sada Real Madrida, nikada nije krio da voli engleski fudbal. U londonskom klubu proveo je tri godine i osvojio šest trofeja, poslije čega je zbog neslaganja sa vlasnikom Romanom Abramovičem 2007. godine napustio Stamford Bridž.

"Nedostaje mi Engleska i moj sljedeći posao će biti u jednom od engleskih klubova. Tamo imam nedovršenih poslova. Mislim da me i Engleska želi, zar ne? Tamo sam najviše uživao u svom poslu", rekao je Portugalac britanskim medijima.

"Vrijeme provedeno u Čelsiju je bilo sjajno, uživao sam kao poslovan, ali i kao porodičan čovjek. Tamo smo stekli mnogo prijatelja sa kojima smo i dalje u kontaktu. Želim da ponovim neke rezultate u Engleskoj, razgovaraću sa mojim agentom i napraviti plan karijere".

Murinjov ugovor sa Real Madridom ističe tek za tri godine.

"Veže me ugovor za Real. To je najveći klub na svijetu, ali rad u njemu je najteži na svijetu. Treći put su mi poslali ponudu i nisam mogao da odbijem. Takođe, morao sam da probam da radim i u Italiji. Svi su rekli da je Italija dom taktike i tamo sam želio da probam", nastavio je portugalski trener.

"Ali to nije Engleska. Engleska je posebna. Ljudi u Italiji, Španiji i Portugalu me pitaju zbog čega toliko volim Englesku, a ja to ne mogu da objasnim - jednostavno je volim. Želim da budem zadovoljan poslom, želim da budem srećan u fudbalskom klubu", zaključio je Žoze Murinjo.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC