• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krkić: Ako može Benzema, mogu i ja!

"Napredak koji je nedavno napravio Benzema u Realu me motiviše", kaže Krkić koji vjeruje da ostaje u Barseloni, uprkos najavama suprotnog.

 Krkić: Ako može Benzema, mogu i ja! Izvor: MONDO

Velika i za sada neostvarena nada Barselone, Bojan Krkić, vjeruje da nije se izgubljeno za njega u katalonskom gigantu, gdje je kao dječak počeo karijeru i gdje već nekoliko sezona pokušava da se izbori za mjesto u timu.

Uprkos neospornim fudbalskim kvalitetima, Krkiću iz godine u godinu ne polazi za rukom da se probije do startnih 11 u paklenoj konkurenciji koju mu prave najbolji fudbaleri današnjice. Bilo je tako kod Franka Rajkarda, tako je i sada kod Pepa Gvardiole.

I dok evropski mediji već sele Krkića, Španca srpskog porijekla, u neki od velikih evropskih klubova, kakav je Juventus, on se nada da će moći da napravi preokret kakav je načinio njegov kolega, napadač Reala iz Madrida Karim Benzema.

Do prije mjesec, dva, Benzema je bio "za odstrel" u Realu, ali je odjednom počeo da daje golove i sada ga trener Žoze Murinjo ne izostavlja iz startne postave. Taj primjer prati Krkić...

"Napredak koji je nedavno napravio Karim Benzema u Real Madridu me motiviše", kaže Krkić (20) i dodaje:

"Djelovalo je kao da će još prošlog januara napustiti Madrid, ali od tada igra u stilu velikog fudbalera i rođenog golgetera. To mi daje snagu da i ja mogu isto sa Barselonom. Uvijek sam davao golove, kada sam dobijao šansu i nastaviću to da radim".

Što se Krkića tiče, on ne namjerava da ode iz Barselone. Naprotiv, vjeruje da može da pomogne klubu da natavi sa uspjesima...

"Moj cilj je da prvo završimo ovu sezonu na najbolji mogući način... Moja pozicija u klubu se popravila u odnosu na prošlu sezonu i slično bi moglo da se dogodi i naredne. Zaista želim da ostanem pribran i da nastavim da se borim za uspjeh ovdje. Već igram za najveći klub na svijetu, bilo bi glupo mijenjati bilo šta", kao da je Krkić nagovijestio da ga uzalud zovu iz Juventusa, Napolija, Totenhema, itd.

Ovaj 20-godišnjak, koji je već debitovao za seniorsku reprezentaciju Španije, postigao je 25 golova na 100 nastupa za prvi tim Barselone.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC