• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od treće godine voli Partizan, sada se vratio u klub: Crno-bijeli ne sjede skrštenih ruku, uvode velike inovacije!

Autor Dragan Šutvić

FK Partizan će dati sve od sebe da zdravlje igrača bude na najvišem nivou.

 fk partizan formira zdravstvenu komisiju  Izvor: MONDO/Nebojša Marković

Fudbalski klub Partizan u skladu sa situacijom koja je pogodila fudbal, ali i čitav svijet odlučio se na ozbiljan korak i blizu je ozvaničenja formiranja još jednog tijela unutar tima. 

Zdravstvena komisija koja će se formirati biće pod budnim okom Vladimira Đukića, redovnog profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i direktora bolnice "Dragiša Mišović". 

Možda će vas zanimati

Doktor Đukić nije nov u crno-bijelom taboru jer je prije tri decenije bio ljekar prvog tima crno-bijelih i sada je bio iza inicijative da FK Partizan formira ovo tijelo. 

"Rođen sam nekoliko ulica dalje od Humske i cijelo detinjstvo sam proveo igrajući se u parku ispred sjeverne tribine. Otac me je na utakmice dovodio još dok sam imao tri godine i naravno da sam navijač Partizana praktično od rođenja. Kao dječak sam sa 12 godina počeo da treniram vaterpolo, a gdje drugo nego u Partizanu i ta ljubav je ostala do danas. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog vijeka sam bio i ljekar prvog tima i od svih utakmica iz tog perioda najviše mi je u sjećanju ostao dvomeč protiv Seltika“, prisjeća se doktor Đukić.

Medicinski blok Fudbalskog kluba Partizan u Sportskom centru “Teleoptik” opremljen je najsavremenijom opremom, a profesor Đukić naglašava da će njegov zadatak biti da se ona u najskorije vrijeme još više modernizuje,

"Vjerujem da ćemo u što skorije vrijeme konačno oformiti Zdravstvenu komisiju koja bi trebalo da se bavi zdravljem svih kategorija našeg kluba. Trudićemo se da obezbijedimo najmoderniju opremu za rehabilitaciju kako bi se period povratka na teren igrača maksimalno skratio, skrining kardio-vaskularnih oboljenja za sve kategorije kluba i da u Srbiji iniciramo pokretanje akcije 'Bez smrti na sportskim terenima' koja već postoji u nekim drugim zemljama", kaže dr Đukić i dodaje:

"U Komisiju čemo pozvati renomirane stručnjake i deklarisane Partizanovce kojih u struci ima na pretek a koji su vrlo radi da pomognu klubu na ovaj način, što su i do sada bezbroj puta činili", zaključio je on.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC