• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se da pomogne Partizanu: Čuveni bivši golman je ponovo tu, s njim su crno-bijeli ređali trofeje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Goran Pandurović je postao član Upravnog odbora Partizana.

 goran pandurović vratio se u partizan Izvor: MN PRESS

Partizan vraća svoje velikane u klub. U prethodnom periodu su se u Humsku između ostalih vratili Igor Duljaj i Ivica Kralj, a sada je ponovo tu i Goran Pandurović!

Nekadašnji golman i pomoćni trener crno-bijelih pridružio se Partizanu, pošto je na nedavnoj Skupštini kluba imenovan za novog člana Upravnog odbora!

Možda će vas zanimati

Pandurović je kao golman osvojio četiri trofeja u Humskoj, kao pomoćnik je učestvovao u šest uzastopnih titula crno-bijelih, a sada je na novom zadatku.

Od njega će se očekivati da svežim idejama, energijom i autoritetom doprinese uspjesima Partizana.

“Partizan je moj klub, ne moram to posebno da ističem. Proveo sam u Humskoj 15 godina, što kao igrač, što kao pomoćni trener, osvojio ukupno deset trofeja i tu sam uvijek da pomognem koliko mogu", počeo je Pandurović za sajt kluba.

"Dobio sam poziv generalnog direktora Miloša Vazure, koji mi je iznio plan i ideju u kojem klub treba da se razvija, dobro sam razmislio i odlučio da prihvatim izazov. Prije svega mi je drago što neko misli da mogu da pomognem, a ja ću sa moje strane dati sve što je do mene da klub nastavi da se razvija u dobrom pravcu", kaže Pandurović i dodaje:

"Konkretno, moja zaduženja će biti vezana za sportska pitanja, ali uskoro ćemo ponovo sjesti i precizirati sve ciljeve i zadatke koje ćemo se truditi da ostvarimo."

On ističe da bi već za mjesec dana moglo da bude poznato hoće li 2022. godina biti uspješnija od prethodne.

"Polusezona je duga, ima mnogo mečeva da se igra, ali sasvim je jasno da će njen tok dobrim dijelom biti odlučen već u februaru. Očekuje nas dvomeč protiv praške Sparte u šesnaestini finala Lige konferencija, a onda i derbi protiv Crvene zvezde, i ukoliko u tim utakmicama ostvarimo pozitivan rezultat sve će biti mnogo lakše. Kad kažem pozitivan rezultat mislim na plasman u osminu finala evropskog takmičenja i svaki ishod osim poraza u meču sa večitim rivalom. Najveći pritisak u tom segmentu će biti na trenera Aleksandra Stanojevića i igrače, dok ćemo se mi u klubu truditi da im obezbijedimo sve neophodne uslove za rad kako bi mogli da se spremaju u miru", poručio je Goran Pandurović.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC