• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovo dijete među crveno-plavima: Preko Vojvodine u banjalučki Borac!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji fudbaler Partizana priključio se ekipi aktuelnog šampiona BIH. Uskoro i nekoliko odlazaka sa Gradskog stadiona.

 Luka Cucin potpisuje za FK Borac Izvor: MN PRESS

Banjalučki Borac u utorak je predstavio prvo pojačanje - Gorana Brkića, a tokom narednih par dana trebalo bi da bude ozvaničen još jedan transfer na Gradski stadion.

Nekadašnji izdanak Partizanove škole i bivši fudbaler beogradskih crno-bijelih, Luka Cucin, priključio se ekipi Borca, a vrlo brzo trebao bi da potpiše ugovor sa aktuelnim šampionom BIH, potvrđeno je MONDU.

Možda će vas zanimati

 "Cucin je prošao omladinsku školu Partizana, bio je u Spartaku, a sada dolazi iz Vojvodine kao slobodan igrač. Radi se o 23-godišnjem desnom beku i doveli smo ga nakon odlaska Vukmanovića, te će biti konkurencija Ćoriću na toj desnoj strani. U toku su završni pregovori i sve bi trebalo da bude završeno u narednih dan-dva", izjavio je za MONDO potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković.

Luka Cucin ponikao je u Teleoptiku, a za Partizan je odigrao četiri utakmice u sezoni 2017/18, pod vođstvom Miroslava Đukića.

Nakon toga bio je na pozajmicama u Spartaku iz Subotice i Inđiji, a prošlog ljeta prešao je iz Partizana u Vojvodinu, sa kojom je nakon samo jedne polusezone raskinuo ugovor.

Ekipa Borca tokom zimske pauze doživjeće značajne promjene, a nekoliko igrača naredne polusezone nećemo gledati u crveno-plavom dresu.

Napadač Ante Živković i golman Nikola Lakić trebalo bi da proljećnu polusezonu provedu na pozajmici.

"Postoji mogućnost da Živković ode na pozajmicu, danas imamo sastanak sa Radnikom i trebalo bi da to bude dogovoreno, dok Lakić ide u Rudar Prijedor", rekao je Zeljković.

Sportski direktor Tomislav Ivković izjavio je da ima načelni dogovor o produženju ugovora sa Goranom Zakarićem, a Zeljković je potvrdio da je upravo to fokus uprave u ovom prelaznom roku.

"Prioriret je potpis novog ugovora sa Zakarićem. Kao što znate imali smo taj rok do 10. januara, izašli smo mu u susret i dali još malo vremena, a kako prolaze dani on je sve bliže ostanku u Borcu. U ovom prelaznom roku pokušaćemo da dovedemo još jednog krilnog igrača", rekao je Zeljković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC