• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale prebrojao "orliće"

"Isprobaćemo više varijanti, u namjeri da još više nadogradimo igru iz Izraela", rekao je selektor mlade reprezentacije Janković.

 Sale prebrojao "orliće" Izvor: MONDO

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković saopštio je danas u Novom Sadu spisak igrača koji će nastupiti protiv Bugarske i Ukrajine, u pripremnim utakmicama na putu kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2013. godine.

Meč protiv Bugarske održaće se sutra u Inđiji, a protiv Ukrajine 29. marta u Novom Sadu, oba s početkom od 14,30 časova.

Spisak igrača za mečeve sa Bugarskom i Ukrajinom:

GOLMANI: Branimir Aleksić, Aleksandar Kirovski i Vaso Vasić,

ODBRANA: Aleksandar Miljković, Vujadin Savić, Milan Rodić, Matija Nastasić, Nemanja Gudelj i Nikola Maksimović.

SREDINA: Aleksandar Ignjovski, Vuk Mitošević, Slobodan Medojević, Saša Marković, Nikola Krčmarević, Darko Lazović, Filip Knežević, Filip Đuričić i Nenad Krstičić

NAPAD: Danijel Aleksić, Nemanja Kojić, Stefan Šćepović i Marko Šćepović.

Selektor Janković je ocenio da je atmosfera u reprezentaciji veoma dobra,

"Imamo sjajne uslove za rad, atmosfera je veoma dobra, a pridružiće nam se i Milan Milanović, koji je dugo bio povrijeđen. Svakoj utakmici prilazimo veoma ozbiljno, u želji da se na najbolji mogući način pripremimo za sljedeće kvalifikacije", rekao je Janković na konferenciji za novinare u hotelu "Park".

Selektor se, kako je sam rekao, opredijelio za dvije pripremne utakmice u samo četiri dana na domaćem terenu, jer igrače čeka isti ritam na startu kvalifikacija početkom septembra ove godine.

"Isprobaćemo više varijanti, u namjeri da još više nadogradimo igru iz Izraela", rekao je selektor mlade reprezentacije.

Kapiten tima Savić je podsjetio da prošla selekcija nije uspjela da se probije u završnicu, ali je podsjetio da je prethodna bila treća u Evropi.

"Favoriti smo u našoj grupi, ali bićemo obazrivi i u svaki meč ulazićemoi krajnje motivisano. Vjerujem da ćemo postići uspjeh koji se od nas očekuje", izjavio je sin proslavljenog centarfora Crvene zvezde Dušana Savića, koji igra u francuskom Bordou.

Naredno Evropsko prvenstvo za fudbalere do 21 godine održaće se u Izraelu 2013. godine, a u našoj grupi su još Sjeverna Irska, Danska, Makedonija i Farska Ostrva.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC