• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Pirlo u Juventusu

Fudbaler Milana Andrea Pirlo na kraju sezone će napustiti taj klub i najvjerovatnije preći u Juventus, prenijeli su mediji.

 Mediji: Pirlo u Juventusu Izvor: MONDO

Prema pojedinim izvorima uprava Milana neće ponuditi Pirlu novi ugovor, kao i da je Juventus već započeo pregovore o mogućem transferu.

Pirlov ugovor sa Milanom ističe u junu.

“Pirlo će sigurno napustiti Milan na kraju sezone. Uprava mu nije ponudila novi ugovor i najvjerovatnije to neće učiniti jer su prošlog mjeseca počeli pregovori sa Juventusom”, rekao je za sajt Gol izvor blizak Juventusu, “Sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota i potpredsjednik Milana Adrijano Galijani su na sastanku u Torinu razgovarli o Pirlu. Pregovori će sigurno napredovati u junu”.

Pirlo bi u slučaju prelaska u torinski klub, navodno, morao da pristane na smanjenje plate, za skoro milion evra po godini.

“Jedino bi novac mogao da bude problem. Pirlo u Milanu ima godišnju platu od tri i po miliona evra. Ali, ako bi pristao na dva i po miliona, Juventus bi ga sigurno kupio. Crno-bijeli su na pol poziciji, veoma su zainteresovani. Juventus i Milan su u prošlosti dobro sarađivali oko transfera. Ali, Juventus još nije postigao dogovor sa fudbalerom”dodao je taj izvor.

Britanski mediji prenijeli su da je Mančester Siti zainteresovan za Pirla, ali će zbog dobrih međusobnih odnosa sa Juventusom, Galijani pokušati da ubedi Pirla da pređe u torinski klub. (Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC