• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Van Basten već zamijenio Mihajlovića?

Fiorentina je u subotu morala da objavi zvanično saopštenje u kojem se pobijaju novinarske spekulacije da će našeg trenera Sinišu Mihajlovića narednog ljeta zamijeniti Marko Van Basten.

 Da li je Van Basten već zamijenio Mihajlovića? Izvor: MONDO

Zbog osrednjih rezultata "Viole" ove sezone, Mihajlović se nalazi pod velikim pritiskom medija, a u pojedinim listovima u Italiji objavljene su nezvanične informacije da će Holanđanin zamijeniti Mihu na mjestu trenera ekipe iz Firence već na ljeto.

Poslije vanserijskih rezultata koje je bilježio prošle sezone sa Katanijom, Mihajloviću je povjereno da vodi Fiorentinu, ali je već sada izvjesno da taj tim neće izboriti izlazak u Evropu naredne sezone, jer ima devet bodova manje od Rome, koja se nalazi na posljednjoj poziciji koja garantuje plasman u Ligu Evrope.

Priče oko toga da će Van Basten naslijediti Mihajlovića na klupi "ljubičastih" počele su nakon što je generalni menadžer Sportinga iz Lisabona i kandidat za mjesto predsjednika tog kluba Pedro Baltazar nedavno izjavio sljedeće:
"Doveli smo Van Bastena na dva dana u Lisabon. Da li će trenirati Sporting? Neće uskoro sigurno... Zašto? Zato što će biti trener Fiorentine naredne sezone. Već je prihvatio ponudu", rekao je Baltazar, što je bio sasvim dovoljan povod da mediji u Italiji i Holandiji to uzmu "zdravo za gotovo".

Stoga, Fiorentina je objavila saopštenje u kojem se kaže:

"Uz dužno poštovanje prema izjavi koju je dao kandidat za predsjednika Sportinga iz Lisabona Pedro Baltazar, Viola objavljuje da ti komentari nemaju osnova i ne korespondiraju sa istinom".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC