• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi": Pokazali smo karakter

Reprezentativci BiH ističu snagu tima nakon zaslužene pobjede nad Rumunijom od 2:1.

 "Zmajevi": Pokazali smo karakter Izvor: MONDO

Emir Spahić pružio je u subotu još jednu kapitensku partiju u dresu reprezentacije BiH. Iako su „zmajevi“ primili jedan pogodak, Spahić je pored strijelaca Ibiševića i Džeke jedan od zaslužnijih za veliki trijumf nad Rumunijom, ali zasluge, kako kaže, pripadaju cijelom timu.

"Treba pružiti ruku svim ovim momcima, jer ono što su oni danas pookazali je zaista nevjerovatno. Pokazali smo i karakter jer smo gubili 1:0, ali smo napadali. I prije njihovog gola imali smo dominaciju na svim dijelovima terena. Nismo imali sreće što neka od tih lopti nije završila u golu, ali evo ovako je slađe“
, rekao je po završetku meča kapiten "zmajeva“.

Adrijan Mutu nije se vidio tokom meča, a na tu konstataciju komandant obrane bh. tima šaljivo je odgovorio "Nisam ni ja“.

Zapaženu ulogu imao je i Senad Lulić, koji je tokom čitave utakmice probijao po lijevoj strani i upućivao upotrebljive lopte napadačima. Ipak, skromni Lulić, ne želi da se mnogo ističe njegov doprinos.

"Odlično smo igrali svi i zasluženo smo na kraju pobijedili 2:1. Trudimo se svi, pa tako i ja, mislim da smo svi odigrali jednu fantastičnu utakmicu", rekao je Lulić.

Napadač Hofenhajma i reprezentacije BiH Vedad Ibišević nije mnogo pogađao u zadnje vrijeme, ali je pogodio kada je to najvažnije i pokrenuo veliki preokret „zmajeva“ u drugom poluvremenu.

"Ja se nadam da je to s golovima sada krenulo, ali drago mi je da je ovaj gol pomogao nama večeras, bio je vrlo bitan nakon prvog poluvremena u kome smo dominirali, ali nesretno gubili sa 1:0. Drago mi je što je moj gol pomogao timu, a ima još utakmica, biće i golova“, izjavio je poslije meča Ibišević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC