• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Žalim samo zbog Lige šampiona

Trener Partizana kaže da je imao finansijski dobre ponude sa Istoka i da ih je odbio. Volio bi da vodi ekipu u regionalnoj ligi.

 Stanojević: Žalim samo zbog Lige šampiona Izvor: MONDO

Aleksandar Stanojević izjavio je da mu je poslije godinu dana provedenih na klupi Partizana jedina neostvarena želja što nije dočekao proljeće na evro sceni.

Najmlađi trener u istoriji kluba i prvi srpski stručnjak koji je ušao u Ligu šampiona u intervjuu Tanjugu istakao je da će učiniti sve da sa crno-bijelima ove sezone osvoji duplu krunu i priznao da ima ambiciju da jednog dana radi u nekoj od najjačih evropskih liga.

"Ponosan sam na titulu, plasman u Ligu šampiona, na to što postižemo mnogo golova, ali ostaje žal što se u elitnom takmičenju nismo predstavili na bolji način. Sa ove distance čini mi se da nam je nedostajalo malo sreće u žrijebu, pogledajte gdje je sada Šahtjor, Braga je izbacila Sevilju, Seltik i Liverpul, o Arsenalu da i ne govorim", počeo je Stanojević.

On je istakao da mu je velika želja da poslije Partizana karijeru nastavi na zapadu Evrope, u nekoj od najjačih liga.

"Ljetos sam imao nekoliko finansijski zaista dobrih ponuda sa Istoka, ali sam ih odbio zbog želje, da prvo završim započet posao u Partizanu, a kasnije da se oprobam na Zapadu. Svjestan sam da u ovom trenutku ne mogu da dobijem šansu u nekom od najjačih klubova, ali nadam se da ću jednog dana ući u taj krug i boriću se za tu priliku".

Trener Partizana obećao je da u revanšu polufinala Kupa protiv Crvene zvezde 6. aprila neće braniti prednost od dva gola iz prvog meča.

"Imamo dobar rezultat, ali ništa još nije gotovo. Ako bi nam Zvezda dala gol u prvih 15 minuta ili u prvom poluvremenu sve bi moglo da se zakomplikuje. Zato ćemo od prvog minuta da napadnemo, nema šanse da se branimo, vidjećete to i po formaciji".

On tvrdi da će i trka za titulu biti izuzetno zanimljiva i da nema pritisak jer brani trofej.

"Uvijek ću radije nešto da branim, nego da imam pritisak da nešto jurim. Sve je otvoreno, mada, mislim da mi za nijansu imamo teži raspored".



Trener crno-bijelih je istakao da bi regionalna fudbalska liga, slična NLB ligi u košarci bila dobro rješenje jer bi sigurno uticala na podizanje kvaliteta našeg fudbala.

"Ja sam apsolutno za. Mislim da je Partizan uz Dinamo najkvalitetniji tim na prostorima nekadašnje Jugoslavije i rado bih odmjerio snage sa njim. I ne samo sa Dinamom, nego i sa splitskim Hajdukom, pa sa Slovenacima koji su u stalnom usponu. Naravno, ovo je moj lični stav i ne bih ulazio u politiku kluba".

Komentarišući završnicu Lige šampiona trener Partizana je naglasio da bi bilo pravo čudo da Barselona ne osvojili titulu prvaka Evrope

"Žao mi je što je Šahtjor naletio na Špance koje u finalu očekujem sa jednim engleskim klubom, vidjećemo, da li sa Mančester junajtedom ili Čelsijem. Mislim da Inter nema šanse, njihov maksimum je polufinale", zaključio je Stanojević.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC