• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI": Zima, zima, e pa šta je?!

Reprezentativci Srbije ne haju za hladnoću i loš teren u Talinu, jer Estonija mora da "padne".

 "ORLOVI": Zima, zima, e pa šta je?! Izvor: MONDO

Snijeg, vjetar i "minus" dočekali su "orlove" u Talinu poslije skoro dva sata leta iz Beograda.

Reprezentativci Srbije upoznati su i sa lošim stanjem terena na kome će u utorak (20,30 po srednjeevropskom vremenu) vojevati jednu od presudnih bitaka na putu ka Evropskom prvenstvu 2012. Namjera im je da, poslije pobjede nad Sjevernom Irskom, upišu još tri boda i revanširaju se Estoncima za senzacionalni poraz u Beogradu.

Zoran Tošić je minulog petka zapečatio sudbinu Iraca (2:1) i tvrdi da će svaki put kada bude potrebno preuzeti odgovornost.

"Svjestan sam odgovornosti i nikad ne bježim od nje. Takođe, svjestan sam i svojih kvaliteta. Nije novina za mene da javnost dosta očekuje s obzirom na moje umijeće. A ja očekujem više od sebe, odnosno da dobro igram u kontinuitetu, a ne na trenutke", izjavio je Bambi.

Alibija u Talinu ne smije da bude.

"Loš teren može da predstavlja problem, jer mnogi naši igrači nisu navikli na takve uslove, ali svi smo igrali na sličnim terenima u Srbiji. Uprkos tome, razmišljamo o tri boda", dodao je ofanzivac moskovskog CSKA.

Golman Željko Brkić je dobio šansu protiv Sjeverne Irske poslije povrede Bojana Jorgačevića. Braniće gol Srbije i protiv Estonije.

"U petak se nije odvijalo kako smo željeli, ali smo ipak osvojili unaprijed planirane bodove. Sada nas čeka takođe važna utakmica. Uslovi će biti nepovoljni. Ipak, moramo da se 'zategnemo', da pokušamo da izvučemo maksimum", podvukao je čuvar mreže Vojvodine.

Osvrnuo se Brkić i na gol primljen od Iraca.

"Gol mora da 'padne' poslije nečije greške. Dešava se. Sada nam se vraća Nemanja (Vidić) i ne treba komentarisati koliko nam znači. Očekujem bolju komunikaciju i saradnju".

Estonija je u prijateljskoj utakmici savladala Urugvaj, polufinalistu Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"To samo potvrđuje ono što smo i na svojoj koži osjetili. Ne pravimo alibi, ali biće nam ovo možda i najteže gostovanje", zaključio je Željko Brkić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC