• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u Hrvatskoj - zbog njega gori Split: Obožava Novaka, napravio skandal na Mundijalu, a sad se vratio kući!

Autor Dragan Šutvić

Oduševljen je što će ponovo nositi njihov dres.

 nikola kalinić hajduk  Izvor: Profimedia/Instagram/nikolakalinic/printscreen

Nosio je dresove Milana, Fiorentine, Rome, Atletiko Madrida, ali sve daje za "bile" iz Splita. Važna vijest odjeknula je u Hrvatskoj - u Hajduk se vratio Nikola Kalinić!

U nedjelju uveče je odigrao posljednji meč u Italiji i odmah potom postao je igrač kluba sa "Poljuda".

Hrvatska bruji o najnovijem transferu Hajduka, pošto se poslije 12 i po godina u klub vraća Nikola Kalinić, prvobitno član reprezentacije "vatrenih" koja se 2018. plasirala u finale Svjetskog prvenstva, a koju je napustio poslije samo pet dana takmičenja u Rusiji.

"Povratak u Hajduk poseban je trenutak u mom životu. Potpisivao sam ugovore s brojnim klubovima, velikim klubovima, igrao za njih, ali Hajduk je za sve nas koji smo odrasli ovdje najveći i za njega smo emotivno vezani", počeo je Kalinić.

On je u nedjelju uveče u dresu Verone odigrao posljednji meč, gledavši majstoriju Dušana Vlahovića na debiju u Juventusu, a odmah potom je uslijedio raskid saradnje i već unaprijed dogovoreni prelazak u Hajduk,

"Ovo je mjesto gdje sam odrastao, mjesto na kojem sam stekao fudbalsku afirmaciju, na koncu tu sam se rodio i tu su moji ljudi. Daću sve od sebe da zadržimo ovaj trenutak, da zajedno razveselimo sve koji dišu za Hajduk i što duže zadržimo ovaj trenutak i trenutnu emociju koja vlada oko kluba", poručio je Kalinić, koji će službeno biti predstavljen u utorak.

Kalinić je imao izdašnije ponude da ostane u Italiji, ali je sa 34 godine riješio da se vrati kući. U dresu Hrvatske je odigrao 42 meča uz 15 golova, dok je u Hajduku od 2005. do 2009. na 79 mečeva upisao 44 pogotka. Hajduk će sa njim željeti da se umiješa u borbu za titulu, koja bi u Hrvatskoj mogla da se vodi između čak četiri tima, pošto su tu i Dinamo Zagreb, Osijek i Rijeka.

Na Mundijalu 2018. godine, Kalinić je odbio da uđe u igru protiv Nigerije, zbog čega je bio izbačen iz selekcije Hrvatske, a po osvajanju srebrne medalje, odbio je da mu saigrači pošalju njegovu.

Inače, Kalinić se ne tako davno pohvalio i fotografijom sa Novakom Đokovićem kada su se sreli u Madridu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC