• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omeje na golu Francuske - u fudbalu!?

Najbolji rukometni golman svijeta prisustvovao treningu francuske fudbalske reprezentacije i razmjenjivao iskustva sa Karasoom i Lorisom.

 Omeje na golu Francuske - u fudbalu!? Izvor: MONDO

Francuska se mučila protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Euro 2012, ali je na kraju osvojila tri boda i učvrstila se na prvom mjestu Grupe D.

Loran Blan preuzeo je "trikolore" poslije debakla na Svjetskom prventsvu u Južnoj Africi i za sada dobro gura ka Poljskoj i Ukrajini. Francuzi su iz pet utakmica osvojili 12 bodova (jedini poraz doživjeli su od Bjelorusije u Parizu), a pored dobrih rezultata novi selektor čini sve kako bi u nacionalni tim vratio jedinstvo i pozitivnu atmosferu koja je nestala poslije Mundijala.

Blan se trudi da svaki trening bude što zanimljiviji, pa je iz tog razloga pred prijateljski meč sa Hrvatskom pozvao u kamp reprezentacije i Tjerija Omeje, rukometnog čuvara mreže.

Najbolji golman svijeta razmjenjivao je iskustva sa Sedrikom Karasoom i Hugom Lorisom. Međutim, Omejeu nije bilo baš prijatno kada je stao između stativa koje su jedna od druge udaljene 7,32 metara. Ni prečku nije mogao da dohvati (postavljena na visini od 2,44 metra).

"Ovaj gol mi je prevelik, nisam navikao", rekao je fenomenalni golman, koji je nedavno sa "trikolorima" u Švedskoj osvojio još jednu titulu prvaka svijeta.

Omeje je objasnio zbog čega je uspostavljena saradnja sa fudbalskim golmanima.

"To je zbog razmjene iskustva s gola. Osim dimenzija, mislim da ima dosta sličnosti. Pažljivo sam posmatrao kako Hugo i Sedrik brane i moram da priznam da sam impresioniran", rekao je Omeje.

Duel Francuske i Hrvatske igra se u utorak na "Sen Deniju", na stadionu gdje su prije 13 godina dvije selekcije vodile bitku za finale Mundijala. I jedni i drugi tada su proživljavali nasvjetlije dane fudbalske istorije. Sada je situacija malo drugačija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC