• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane za MONDO: "No comment" o Pireju

"Ne bih da komentarišem ništa oko prelaska u Olimpijakos. Moj menadžer je zadužen za to, ima par ponuda", rekao je Milan Jovanović.

 Lane za MONDO: "No comment" o Pireju Izvor: MONDO

Srpski napadač Milan Jovanović nije se nametnuo menadžeru Liverpula Keniju Dalglišu, koji mu ruku na srcu nije ni pružio pravu šansu.

Uprkos stagnaciji na Enfildu, popularni Lane zadržao je vedar duh, a partijom protiv Sjeverne Irske u Beogradu (2:1) je pokazao da nije zaboravio da igra fudbal.

Uostalom, selektor Vladimir Petrović Pižon je njega i Miloša Ninkovića apostrofirao kao glavne poluge preokreta u drugom poluvremenu.

Nakon samo jedne utakmice, odmah su uslijedile spekulacije o transferu Jovanovića, a prema saznanjima Monda, opasno se zagrijao najtrofejniji grčki klub - Olimpijakos.

"Ne bih da komentarišem ništa oko prelaska u Olimpijakos. Moj menadžer je zadužen za to, ima par ponuda, što iz Evrope, što sa istoka, ali ima jos dosta do ljeta, tako da ne bih sad ništa iznosio u javnost. Svašta se još može desiti", rekao je Lane za MONDO.



Poslije trijumfa u Beogradu nad Sjevernim Ircima, na redu su Estonci i zaleđen teren. Selektor je dan uoči utakmice u Talinu rekao da "orlovima" neće smetati snijeg da dođu do pobjede koja bi malo odškrinula vrata baraža i na kraju Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj.

Njegovo mišljenje dijeli i nekadašnji napadač Vojvodine, Šahtjora, moskovske Lokomotive i Standarda iz Liježa.

"Što se tiče meča u Talinu, ja sam vječiti optimista. Nadam se i vjerujem da možemo da pobijedimo jer smo realno daleko bolji od Estonaca. Siguran sam da ćemo to i pokazati i usrećiti naše navijače", podvukao je Jovanović.

(N. Šatara/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC