• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škoti: Naši navijači nisu vrijeđali Nejmara

Fudbalski savez Škotske (SFA) odbacio je optužbe Nejmara, koji tvrdi da su ga škotski navijači vrijeđali na rasnoj osnovi tokom prijateljske utakmice.

 Škoti: Naši navijači nisu vrijeđali Nejmara Izvor: MONDO

Reprezentacije Brazila i Škotske u nedjelju su u Londonu odigrale prijateljsku utakmicu, u kojoj su "karioke" pobijedile 2:0, a oba gola na stadionu Emirati postigao je Nejmar.

Kada se spremao da izvede penal navijači su sa tribine u šesnaesterac bacili bananu. Mediji navode da su na tom dijelu tribine bili smješteni većinom brazilski navijači.

"Fudbalski savez Škotske odbacuje tvrdnje Nejmara da su ga naši navijači vrijeđali na rasnoj osnovi", navodi se u saopštenju Saveza i dodaje da nema dokaza o uvredama na rasnoj osnovi, ali da su navijači priznali da su zviždali Nejmaru zbog "nesportskog ponašanja".

"Škotski navijači su poznati po besprijekornom ponašanju", ističe se u saopštenju.

SFA je saopštio da će obavijestiti Fudbalski savez Brazila i organizatora utakmice o Nejmarovim optužbama, kojima su navijači veoma nezadovoljni.

"Destine hiljada navijača je iz Škotske doputovalo u London i pohvaljeni su za stvaranje karnevalske atmosfere, ne samo na stadionu, već i u cijelom gradu", navodi se u saopštenju.

Prošlog vikenda sličan incident dogodio se u Rusiji, kada su navijači Zenita iz Sankt Peterburga vrijeđali Brazilca fudbalera Anžija Roberta Karlosa, pošto su mu mahali bananom.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC