• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić u problemu, gdje je veza?

Trener Borca Vlado Jagodić je na mukama pred nedjeljni prvenstveni duel protiv Slavije, jer ne može da računa na skoro kompletan standardni vezni red.

 Jagodić u problemu, gdje je veza? Izvor: MONDO

Da je to problem za lidera Premijer lige BiH vidjelo se i na prijateljskoj utakmici protiv hrvatskog prvoligaša Splita (0:1).

“Reprezentativac Darko Maletić je dobio nezgodan udarac u Zenici, dok koljena muče Duška Sakana i Dražena Međedovića. Branislav Krunić prima infuziju, dok će zbog žutih kartona izostati Duško Stajić i Borislav Mikić. Zbog ovakve situacije protiv Splita sam tražio određena rješenja. Igraće samo potpuno zdravi igrači protiv Slavije, jer je najbolji fudbaler najspremniji fudbaler - rekao je strateg Banjalučana Vlado Jagodić, prenosi “Glas Srpske”.

Jagodić, međutim, ističe da Borac ipak neće odustati od svoje prepoznatljive igre.

“Bez obzira na hendikep, za koji ne želim da bude naš alibi, nastojaćemo u Istočnom Sarajevu da pružimo maksimum i stignemo do pobjede. Tri boda protiv Slavije bi nam mnogo značila, "betonirali" bismo svoje mjesto na liderskoj poziciji”, istakao je Jagodić.

Na meču protiv Splita nije bilo Darka Maletića, Asmira Avdukića, Branislava Krunića, Duška Sakana i Dražena Međedovića. Od njih, jedino se na gol vraća Avdukić.

“Svaki poraz boli i nisam zadovoljan rezultatom protiv Splita. Onakav gol se prima jednom u vijeku. Bez obzira na kvalitet rivala, morali smo da pokažemo mnogo više. Teško mi je pao rezultatski neuspjeh, jer želim igrače koji će u svakom momentu dati maksimum, bez obzira na to što se radi o prijateljskom susretu. Nema biranja utakmica”, rekao je Jagodić.

Posljednji test pred prvenstveni okršaj sa Slavijom fudbaleri Borca imaće u utorak (16.30 časova) u Doboju protiv prvoligaša Srpske, Sloge. Na tom meču trener Jagodić isprobaće dobitnu kombinaciju za Istočno Sarajevo.

“Duel u Doboju poslužiće mi da vidim na koje adute mogu da računam protiv Slavije. Protiv Sloge svi zdravi i spremni igrači dobiće priliku, a na osnovu prikazanog na terenu, sklopićemo kombinaciju za nedjelju”, jasan je Jagodić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC