• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispratio sam Zvezdu... Imaju po 2 stranca na jednoj poziciji: Stanojević vjeruje u Partizan - Imamo šanse za titulu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan ovog vikenda igra prvi prolećni meč protiv Radničkog.

 Radnicki-Partizan-uzivo-prenos-Arenasport-Premium-konferencija-Aleksandar-Stanojevic Izvor: YouTube/FK Partizan Belgrade

Aleksandar Stanojević zadovoljan je pripremama Partizana u Turskoj i pun elana dočekuje proljećni dio sezone pošto njegova ekipa ulazi sa "plusom" - i to od pet bodova u odnosu na Crvenu zvezdu.

U najavi utakmice sa Radničkim u Nišu (subota, 14.30h) poručio je da su "svi srećni zbog toga što se fudbal konačno vraća", a uz pohvale na račun kluba sa "Čaira" - dodao je da će se ipak njegova ekipa pitati. Odnosno, pokušaće da u njegovoj tek drugoj utakmici u Nišu nametnu svoj stil fudbala.

"Nama je ekipa spremna 100 odsto, tako smo pravili od prvog trenutka. Nema da budemo spremni od trećeg kola... Pantić je teže povrijeđen, Jevtović i Fejsa bi trebalo tek da uđu u ritam, a ostali su spremni", poručio je Stanojević.

Stanojević je nakon odrađenih priprema i prelaznog roka, u kome su stigli upravo Marko Jevtović i Ljubomir Fejsa, poručio da je njegov tim "jači nego prethodne polusezone", odnosno da je uvijek tako kada se prođu cijele pripreme. Sada su se još bolje upoznali, radili na detaljima, a zadovoljan je svima.

"Mi ćemo rotirati na proljeće, ne samo golmane. Imamo četiri štopera, pa bekove, vezne, napadače... Nemamo mi prvu postavu, ovo je timska borba naša i znam ko će igrati u Nišu", naveo je trener Partizana.

Iako je prednost u odnosu na Zvezdu trenutno pet bodova, Stanojević ne voli kada se unaprijed proglašava prvak.

Izvor: MN PRESS

"Trenutni smo favoriti jer imamo pet bodova više, ali jedna utakmica može sve da promeni. Isto funkcionišemo od početka, a sa jednim neriješenim rezultatom u Nišu možete da izgubite prvo mjesto za 15 dana. Zvezda se mnogo pojačala i lično mišljenje je da nema favorita, ali imamo šanse da osvojimo titulu", dodao je Stanojević koji je poručio da će teško Partizan ponoviti rezultate od jeseni kada su imali 19 pobjeda i dva remija, ali jedno obećava.

"Mi smo odigrali dosta dobrih utakmica i manje dobrih, nadamo se da ćemo biti brži i da ćemo bolje igrati u drugom dijelu i da ćemo možda moći da koristimo i drugi sistem. Imamo sistem, imamo novine, teško je napraviti isti rezultat - da pobijedimo sve i dvije neriješene - biće tu raznih situacija...".

Stanojević je potvrdio da je pratio i šta radi "večiti" rival Crvena zvezda koja je dovela tri pojačanja ove zime - Nemanju Motiku, Ohija Omoižuanfa i Kristijana Pičinija.

"Ispratio sam prelazni rok i utakmice Zvezde, dobro su se pojačali, odigrali su dobro protiv Šahtjora. Imaju po dva stranca na jednoj poziciji, da ne kažem tri... Važno je za nas da smo u trci za titulu, napokon, što smo duže to je bolje za nas, a nadam se da ćemo ostati do kraja i da će ovo biti jedno od zanimljivijih sezona", zaključio je Stanojević na konferenciji za medije na kojoj je pričao i o Dušanu Vlahoviću.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC