• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miljković za MONDO: Igrali smo Sony!

Jedan od četvorice fudbalera mlade reprezentacije Srbije koje je selektor Janković odstranio sa priprema, kaže za MONDO da svi prihvataju krivicu, jer su do tri ujutru igrali Sony Playstation i galamili.

 Miljković za MONDO: Igrali smo Sony! Izvor: MONDO

Igrali su Sony Playstation... I to do dva, tri ujutru. Na pripremama mlade reprezentacije Srbije.

Zbog toga, Danijel Aleksić, Vujadin Savić, Marko Šćepović i Aleksandar Miljković nisu više sa "orlićima"... Nakon što su malo pretjerali, selektor Aleksandar Janković saopštio im je da mogu da idu kući i da neće biti u sastavu za utakmicu sa Ukrajinom u Novom Sadu.

Nakon što je Janković odgledao video snimak, koji su zabilježile kamere u hotelu, nije više imao dilemu. Pozvao je mlade fudbalere i rekao im šta misli.

"Nas četvorica smo prekršili dogovor, a svi smo znali kakve su posljedice", rekao je za MONDO jedan od dvojice fudbalera Partizana koji su morali da napuste kamp Aleksandar Miljković i dodao, kratko i jasno:

"Krivi smo!"

Desni bek crno-bijelih istakao je da ovim postupkom on i drugovi nisu zauvijek zatvorili vrata mlade reprezentacije, ali da su kaznu zaslužili.

"Imali smo sastanak sa selektorom, odstranjeni smo, ali vrata mlade reprezentacije za nas nisu zatvorena", rekao je Miljković koji je istakao da nije tačno da su bili van hotela, već da su probili satnicu igrajući Sony Playstation u holu.

"Pojedini mediji su objavili da smo bili van hotela, ali to nije istina. Istina je da smo nekoliko večeri igrali Sony Playstation u hodniku do dva, tri ujutru i pritom galamili...", otkriva Miljković, koji je u međuvremenu već stigao na trening Partizana.

Šta je, Marku i tebi, rekao trener Aleksandar Stanojević?

"Nismo još imali sastanak oči u oči, već nam se trener obratio pred cijelom ekipom i pritom nam rekao da se slaže sa odlukom selektora", rekao je Miljković i nadovezao se:

"Sva četvorica smo svjesni krivice, izvinjavamo se i pokazaćemo i na terenu i van njega da ćemo se popraviti..."

MONDO saznaje i da će Stanojević pozvati telefonom kolegu i selektora mlade reprezentacije Jankovića kada bude završena utakmica sa Ukrajinom u utorak, poslije čega će donijeti konačnu odluku da li će Miljković i Šćepović snositi posljedice i na klupskom nivou.

U međuvremenu, MONDO je pokušao da kontaktira i Vujadina Savića, bivšeg igrača Crvene zvezde, a sada Bordoa, ali on do utorka popodne nije odgovarao na pozive.

(R. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC