• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLADI: Remi sa Ukrajniom u Novom Sadu

Meč mladih selekcija Srbije i Ukrajine, koji je odigran u Novom Sadu, završen je bez pobjednika - 2:2 (0:0).

 MLADI: Remi sa Ukrajniom u Novom Sadu Izvor: MONDO

"Orlići" su dva puta vodili, ali nisu uspjeli da pobijede Ukrajinu! Rezultat prijateljske utakmice u Novom Sadu na kraju je bio 2:2.

Strijelci za Srbiju bili su Stefan Šćepović u 52. i Darko Lazović u 72. minutu, dok su Jegor Kartušov u 56. i Jevgen Pavlov u 79. minutu pogodili za Ukrajinu.

Srbija je bez protjerane četvorke, Aleksandra Miljkovića, Vujadina Savića, Danijela Aleksića i Marka Šćepovića, odigrala treću prijateljsku utakmicu od kada je selektor postao Aleksandar Janković i prvi put remizirala. Na prethodna dva meča protiv Izraela i Bugarske zabilježene su  pobjede.

Odličan dan imao je "vezista" Herenvena Filip Đuričić. Nekadašnji fudbaler obrenovačkog Radničkog nije postigao gol, ali se istakao asistencijom kod prvog pogotka.

"Orlići" su poveli u 51. minutu. Đuričić je u bio nezaustavljiv u solo prodoru, a onda je "servirao" loptu Šćepoviću, kome je ostao lakši dio posla - da ćušne loptu u mrežu.

Samo četiri minuta Srbija je imala prednost, jer je na drugoj strani Jegor Kartušov izjednačio efektnim golom. Učenici Aleksandra Jankovića ponovo su vodili od 72. minuta. Vrlo lijep pogodak postigao je igrač Crvene zvezde Darko Lazović - 2:1.

Finiš meča pripao je Ukrajincima. Gosti su izjednačili preko Jevgen Pavlova koji je dobro reagovao glavom poslije centrašuta sa lijeve stane. Mladi Ukrajinci u posljednjih nekoliko minuta imali su par odličnih prilka da zabilježe pobjedu.

SRBIJA: Aleksić, Gudelj, Medojević, Maksimović, Rodić, Ignjovski, Mitošević, Marković, Lazović, Đuričić, S. Šćepović

UKRAJINA: Krijukov, Partsvanija, Plastum, Grešiškin, Pavlov, Jeremenko, Zapadnija, Ribalko, Homčenovski, Bogdanov i Opanasenko.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC