• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Dobri smo bili, sami smo krivi

Selektor Srbije smatra da je njegov tim ranije morao da riješi utakmicu u Talinu. "Bila je ovo možda i naša najbolje odigrana utakmica", rekao Petrović.

 Pižon: Dobri smo bili, sami smo krivi Izvor: MONDO

Srbija nije uspjela da pobijedi Estoniju i tako joj se ravanšira za poraz iz Beograda. Dugo su "orlovi" vodili, ali je snove o pobjedi srušio Konstantin Vasiljev šest minuta prije kraja.

Radovali su Srbi na kraju, ali samo na kratko - gol Marka Pantelića poništen je zbog ofsajda, koji je zaista postojao. Selektor Srbije Vladimir Petrović smatra da je bilo spornih odluka sudijske trojke, ali igrači ranije morali da riješe pobjednika.

"Istina je da je bilo nekoliko spornih sudijskih odluka, ali morali smo ranije da postignemo drugi gol i obezbjedimo pobjedu u Estoniji", počeo je svoje izlaganje poslije meča sa Estoncima selektor Petrović.

Pižon smatra da je golman Sergej Pareiko najzaslužniji što je Srbija ostala bez dva boda.

"Imali smo više šansi, ali je golman estonske selekcije bio fantastičan u nekoliko situacija i direktan je krivac što nismo osvojili tri boda. Iako smo svi razočarani rezultatom jer smo priželjkivali pobjedu, ja moram da kažem da sam zadovoljan igrom", poručio je selektor "orlova" i dodao:

"Bila je ovo možda i naša najbolje odigrana utakmica. Imajući u vidu da su u drugom meču naše grupe, u Belfastu, Sjeverna Irska i Slovenija odigrale takođe neriješeno (0:0), potvrđuje se da će se o drugom mjestu i učešću u baražu boriti do posljednjeg kola", zaključio je Vladimir Petrović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC