• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole Karadžić: UEFA steže obruč oko Srba

"Pod velikom prismotrom smo i moramo na sljedećim utakmicama da vodimo računa, jer će nas za najmanju sitnicu izbaciti iz takmičenja", kaže prvi čovjek FSS.

 Tole Karadžić: UEFA steže obruč oko Srba Izvor: MONDO

Srbija se iz Talina vratila sa dvije muke. "Orlovi" su ostali bez dva boda i više od njih ne zavisi da li će osvojiti drugo mjesto u Grup C i plasirati se u baraž. Međutim, veći od ovog problema je taj što Srbija možda neće ni dočekati kraj kvalifikacija za EURO 2012.

Naime, srpski navijači su se i pored kazne zbog nereda u Đenovi pojavili na utakmici u Talinu i opet izazvali incidente, doduše, mnogo manje od onih u Italiji.

Morala je da interveniše i policija koja je u 17. minutu ispraznila dio tribine gdje su bile smještene pristalice srpske selekcije, među kojima su bili i Rusi.

"Polako se steže obruč oko nas. Mi smo delegatu na poluvremenu utakmice, da kažem, dokazali da je riječ o dva ruska navijača. Ali, voditi istragu o svakom navijaču pojedinačno je problem. Mi smo pod velikom prismotrom i moramo na sljedećim utakmicama, pogotovo u Beogradu, voditi računa, jer će nas za najmanju sitnicu izbaciti iz takmičenja", svjestan je teške situacije predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Uprkos izgubljenim bodovima, Karadžić očekuje da se kvalifikacije završe pozitivno za Srbiju.

"Najvažnije je da smo ostali u igri, imamo šansu i sve zavisi od nas. U Talinu smo mogli da riješimo mnogo toga i da naše glavne rivale ostavimo iza nas. To se nije desilo, izgubili smo dva važna boda, ali ono što treba reći je da poslije silnih povreda i nedaća, koje nas prate, treba biti zadovoljan igrom momaka", naglasio je Karadžić dan poslije meča sa Estonijom i dodao:

"Nadam se da će biti bolje u preostala četiri kola"!

Srbiji su u Talinu poništena dva gola, ali se nakon odgledanih televizijskih snimaka jasno vidjelo da su sudije bile u pravu.

"Sudije su sjajno sudile. Mi smo bili zaštićeni i nemamo nijednu zamjerku. Moramo da budemo realni i da priznamo da je bio ofsajd", iskren je prvi čovjek srpskog fudbala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC