• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteliju lijepo, Siti se crveni

Mančester siti pokušava novčanim kaznama da smiri svog napadača, ali za sada ne uspjeva. Baloteli kraći za 100.000 funti.

 Baloteliju lijepo, Siti se crveni Izvor: MONDO

I dok Mario Baloteli smatra da Mančester siti i dalje može do titule u Premijer ligi, čelnici kluba sa "Istlendsa" poslednjih dana najviše se bave upravo tamnoputim Italijnom.

Balotelija očekuje još jedna novčana kazna i to u visini od 100.000 funti, piše "San". Dvadesetogodišnji napadač "građana" nedavno je sa prozora u trening-kampu Sitija strelicama za pikado gađao mlade igrače. Na sreću, niko nije povrijeđen, ali je klub odlučio da Balotelija opet udari po džepu i ukori ga pred isključenje.

On je prvi put ove godine kažnjen kada je u revanš meču osmine finala Lige Evrope protiv Dinama iz Kijeva namjerno šutnuo u grudi protivničkog igrača, poslije čega je dobio crveni karton. "Građani" su ispali iz takmičenja, a uprava kluba kaznila je Balotelija oduzimanjem dve mjesečne plate.

Posljednjih dana aktuelan je Balotelijev odlazak iz Mančestera, koji navodno želi da se riješi napadača samo zbog njegovog nepodnošljivog ponašanja. Reprezentativac Italije mogao bi da se vrati u Milano, ali ne u Inter, za koji je igrao prije odlaska na Ostrvo, već da ispuni svoju želju i da konačno zvanično obuče crveno-crni dres. Baloteli nikada nije krio, pa čak i dok je branio boje gradskog rivala, da je veliki navijač Milana.

Međutim, Italijan ne razmišlja o odlaksu iz Mančester sitija. Štaviše, o sadašnjem klubu priča samo u superlativima.

"Sjajno mi je u klubu. Svi mi pomažu da se osećam srećnim i zadovoljnim, s druge strane trudim se da se odužim menadžeru i da opravdam povjerenje koje mi je ukazao. Nadam se da navijači znaju da uživam na Istlendsu, ponosan sam što sam dio kluba s kojim želim da ispišem najsvjetlije stranice njegove istorije", zaključio je Baloteli.

Od Balotelijevih ludorija posljednjih mjeseci izdvaja se i njegov ulazak automobilom u krug ženskog zatvora u Italiji uz opravdanje "da je samo želio da vidi kako izgleda unutra".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC