• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli samouvjeren - na istom sam nivou kao Ronaldo i Mesi! Italijan žali zbog jedne greške: Uzeo bih Zlatnu loptu!

Autor Haris Krhalić

Mario Baloteli je pokazao da je i dalje pun samopouzdanja. Ovog puta je sebe uporedio sa Krstijanom i Lionelom!

 Baloteli uporedio sebe sa Ronaldom i Mesijem Izvor: Profimedia/Herman Dingler/Orange Pictures/DPPI/Seskimphoto/Profimedia

Kada se spomene Mario Baloteli malo ko pomisli na teren i fudbal. Uglavnom se svi sjete njegovog ponašanja i stvari koje je radio van terena.

Ono šta nikada nije nedostajalo italijanskom fudbaleru jeste samopouzdanje. Potvrdio je to najnovijim izjavama.

U intervjuu koji je dao za portal "Atletik" je uporedio sebe sa Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom. Popularni "Super Mario" je naglasio da nije ljubomoran na Argentinca i Portugalca.

"Uvjeren sam da sam po kvalitetu na istom nivou kao njih dvojica, ali sam propustio neke svoje šanse. Dešava se. Sada ne mogu da kažem da sam dobar kao Ronado, Kristijano je osvojio pet Zlatnih lopti. Ne možete da poredite sebe sa njima dvojicom. Ali, ako pričamo samo o fudbalskom kvalitetu, onda nemam za šta da budem ljubomoran na njih", rekao je Baloteli koji bi mogao da nastavi karijeru u Fulamu i da se pridruži Aleksandru Mitroviću.

On je nedavno ponovo pozvan u reprezentaciju Italije, a trenutno nosi dres turskog kluba Adane. Veliki pad za igrača koji je igrao za Inter, Mančester siti, Milan, Liverpul, Marsej...

"Moja najveća greška je bila što sam otišao iz Sitija. Čak i poslije toga sam oko godinu i po dana igrao dobro u Milanu, poslije su se pojavili problemi. Sada, kada sam stariji, shvatam da nije trebalo da odem iz Mančestera. Da sam ostao i nastavio da napredujem mogao sam da budem kao Serhio Aguero."

Mario tvrdi da je mogao da osvoji jedno od najvećih individualnih priznanja u svijetu sporta da nije napustio redove premijerligaša.

"U mom načinu razmišljanja, dok sam bio u Sitiju, vjerovatno sam mogao da osvojim bar jednu Zlatnu loptu. Ubijeđen sam u to. Sa njima sam osvojio titulu i za mene je to bilo emotivnije i ljepše nego kada sam sa Interom uzeo Ligu šampiona. Bio je to nevjerovatan dan", zaključio je Baloteli.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC