• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: "Puče" i Murinjo!

Sporting iz Hihona šokirao Santjago Bernabeu, golom De las Kuevasa u 79. minutu. Murinjo poslije više od devet godina izgubio prvenstveni meč kao domaćin!

 PRIMERA: "Puče" i Murinjo! Izvor: MONDO

Svakoj tradiciji mora doći kraj, a tradicija čiji je glavni junak bio Žoze Murinjo trajala je od 23. februara 2002. godine do danas, 2. aprila 2011.

Poslije okruglo 150 utakmica bez poraza u prvenstvima Portugala, Engleske, Italije i Španije, našao se neko ko će u gostima da pobijedi ekipu "brbljivog" Portugalca.

Real Madrid - Sporting Hihon 0:1 (0:0), pogotkom Migela De las Kuevasa, koji je udarcem sa 15 metara po zemlji pogodio donji desni ugao.

Inače, pravo je čudo šta sve za posljednjih desetak minuta nije ušlo u mrežu Sportinga. Do tada je Real djelovao veoma blijedo i stvorio svega dve-tri izgledne prilike.

Oslabljeni neigranjem Kristijana Ronalda, Benzeme, Ćabija Alonsa i Marsela, "kraljevi" su se tek u finišu trgnuli i sabili protivnika u njegov šesnaesterac. Ulazili su iz šanse u šansu i gostujući fudbaleri su nekoliko puta izbacivali loptu sa same gol linije.

Najbliži izjednačenju bili su Sami Kedira i Emanuel Adebajor, međutim, kada lopta neće u mrežu, onda je sve uzalud! Tako je i Murinju ostalo samo da se kiselo nasmije pored aut linije...

Ne samo da je nestao oreol nepobjedivosti koji je Murinjo prethodno gradio na klupama Portoa, Čelsija i Intera, već je Real izgubio i perfektan učinak na svom stadionu u aktuelnoj sezoni. Do ove subote imao je 14 pobjeda iz 14 utakmica Primere!

Barselona uoči gostovanja Viljarealu ima pet bodova prednosti i šansu da ode čak na "plus osam", što bi osam kola prije kraja bilo veoma teško stići.

Realu ostaje da se konsoliduje do utorka i prvog četvrtfinalnog meča Lige šampiona protiv Totenhema. Jasno je da će za pobjedu morati da odigra mnogo, mnogo bolje nego protiv Sportinga.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC