• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Dobra samo pobjeda!

Partizan je pobijedio Borac u 20. kolu Superlige, ali igrom nije oduševio. Naprotiv.

 Stanojević: Dobra samo pobjeda! Izvor: MONDO

Šampion Srbije razočarao je oko 8.000 navijača, koji su sve do 82. minuta strepili za ishod meča sa čačanskim "zebrama".

Igrom nije bio zadovoljan ni šef stručnog štaba crno-bijelih Aleksandar Stanojević

"Da, pobijedili smo i to jedino dobro u ovoj utakmici", rekao je mladi sručnjak poslije meča sa Borcem, u kojem se njegov tim mučio.

"Bila je ova veoma teška utakmica za nas u svakom smislu. U posljednje vrijeme 10 igrača nije bilo sa nama. Golman Stojković je jutros odjednom dobio virus, Tejgo, Adija i Raća Petrović su izuzetno umorni, ali sve to ne može da bude alibi, niti ga tražim. Ovo je naše najslabije izdanje i samo slučajno nismo primili gol", iskren je bio Stanojević.

Aleksandar Lazevski je po opštim ocjenama bio najbolji igrač Partizana na ovom meču. Njegovim solo prodorom, slalomom u stilu Bojana Križaja, i efektnim golom prekinuo je muke crno-bijelih.

"Ni sam ne znam koji mi je ovo gol - treći ili četvrti. Najbitnije je da smo pobijedili, ali je ovo svakako model kako ne bi trebalo da igramo. Kao ekipa smo potpuno podbacili. Imamo nekoliko dana da se pripremimo za derbi i da ga dočekamo sto spremniji", rekao je strijelac drugog gola za Partizan.

Slavko Petrović nije bio razočaran igrom svoje ekipe. Štaviše.

"Došli smo ovdje sa ciljem da igramo fudbal i u tome smo uspjeli. Početak meča je bio težak za nas, ali kada smo primili gol počeli samo da igramo. Nažalost, napravili smo dve kardinalne greške i to neki mladi igrači... Ipak, mislim da smo mogli da izvučemo bod", rekao je Petrović i istakao da je za njegovu ekipu naredni duel protiv Hajduka u Kuli utakmica sezone.

U toku drugog poluvremena pozlilo je Albertu Nađu, koordinatoru za sportska pitanja u Partizanu. On je iz lože na istočnoj tribini do atletske staze, gdje su se nalazila kola Hitne pomoći, sišao u pratnji Marka Vjetrovića.

Kako nezvanično saznajemo, Nađ ima problem sa visokim pritsikom.

(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC