• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ubili su Maradonu, dali su mu drogu i alkohol": Šokantne optužbe sina legendarnog Argentinca!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni Argentinac preminuo je prije godinu i po dana, a i dalje je njegova smrt tema...

 maradonin sin o uzrocima smrti Izvor: Instagram/diegomaradonajunior/printscreen

Dijego Armando Maradona Sinagra (35), sin legendarnog fudbalera iz jedne od njegovih brojnih avantura dok je bio fudbaler Napolija smatra da je njegov otac ubijen!

Zbog sumnje Dijega juniora i ostalih nasljednika legendarnog Argentinca pokrenut je postupak u kojem je za sada ispitano sedam osoba, a gostujući na jednom italijanskom radiju "Dijegito" je otkrio da istraga za sada napreduje odlično. Po njegovim riječima, porodica sumnja da su slavnom Maradoni dati droga i alkohol prije nego što je preminuo!

Možda će vas zanimati

Ove šokantne informacije mogle bi da naprave pravi haos kada je riječ o zaostavštini Dijega Armanda Maradone, odnosno njegovoj imovini i dugovima koje je ostavio iza sebe.

Za sada se ne znaju svi detalji, ali će Dijego junior dati sve od sebe da se saznaju!

"Moram da znam šta se desilo mom ocu, jer on mora dobiti pravdu i imaće je. Kada je potpisao ugovor nije mogao da razumije šta je najbolje za njega. Istrage su u toku, ispitano je sedam osoba, ne samo ljekari", otkrio je Dijego Maradona junior.

Po njegovim riječima, prema fudbalskoj legendi se postupalo veoma loše...

"Imali smo toliko strahova i nažalost ispostavilo se da su tačni. Plašimo se da su dali drogu i alkohol tati prije nego što je umro. Pustili su ga da umre. Ostali nasljednici i ja ćemo ići do kraja da iskažemo pravdu do njegove smrti.”

Dijego Sinagra, kako glasi "italijansko" ime Maradoninog sina, svojevremeno je bio veliki fudbalski talenat. Sa 11 godina je bio u Napolijevoj školi, kasnije u karijeri stigao je do Đenove, a nosio je i dres rperezentacije Italije do 17 godina.

Ipak, nije uspio da napravi potpuni iskorak u profesionalni fudbal, pa se mnogo bolje snalazio u fudbalu na pijesku, gdje je bio reprezentativac Italije. Kasnije se vratio na travnati teren, a sada radi kao trener jednog amaterskog tima.

Njegova fudbalska karijera nije se razvijala zahvaljujući ocu, jer je Dijego Armando Maradona tek 2007. godine priznao da ima sina u Italiji, a praktično su tek 2016. godine stupili u redovan kontakt.

Podsjećamo, Dijego Armando Maradona preminuo je 25. novembra 2020. godine, a kao uzrok smrti navode se problemi sa srcem.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC