• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na sudu zbog Dudića

Pred Višim sudom u Beogradu u utorak bi trebalo da počne suđenje po tužbi fudbalera Ivana Dudića, koju je podnio protiv "Crvene zvezde".

 Zvezda na sudu zbog Dudića Izvor: MONDO

Dudić tuži svoj nekadašnji klub, tvrdeći da je Zvezda protivpravno prisvojila 500.000 nemačkih maraka koje je trebalo da pripadnu njemu od transfera u portugalsku "Benfiku".

Riječ je o tužbi zbog sticanja bez osnova, odnosno neosnovanog bogaćenja.

U utorak je planirano održavanje pripremnog ročista po Dudićevoj tužbi, poslije čega će sud odlučiti o održavanju glavnog pretresa.

Dudić tvrdi da je trebalo da dobije dva miliona njemačkih maraka za prelazak iz "Crvene zvezde" u "Benfiku" ali da je "ostao kratak" za pola miliona njemačkih maraka.

Fudbaler je od suda zatražio i da mu odobri status oštećenog u procesu protiv trojice čelnika "Zvezde" - Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića, Miloša Marinkovića i fudbalskog menadžera Ranka Stojića, koji je u ime beogradskog kluba zaključio ugovor o njegovom transferu sa Portugalcima.

Zbog zloupotrebe službenog položaja i protivpravnog prisvajanja dijela sredstava od Dudićevog transfera optuženi su Džajić i Stojić.

Optužnica tereti Džajića, koji je tada bio predsjednik kluba, i Stojića, kao ovlašćenog FIFA menadžera i vlasnika preduzeća "Pro ejdžensi", da su oštetili klub za pet miliona njemačkih maraka prilikom prelaska Dudića u portugalsku Benfiku.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC