• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slobodan Starčević objavio spisak "zmajića" - najviše fudbalera iz banjalučkog Borca!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine saopštio je spisak igrača na koje će računati na meč kvalifikacija za EURO 2023. protiv Luksemburga i Italije.

 Slobodan Starčević spisak U-21 selekcije BiH - najviše igrača FK Borac Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

"Zmajići" će u novi mini ciklus kvalifikacija krenuti okupljanjem 21. marta na Ilidži, a četiri dana kasnije će na "Grbavici" dočekati selekciju Luksemburga. Potom slijedi meč u Trstu protiv vršnjaka iz Italije, a taj meč na rasporedu je 29. marta.

Selektor Starčević je za ove utakmice odabrao sljedeće igrače, a najviše ih je iz banjalučkog Borca - pet i to: Nikola Ćetković, Đorđe Milojević, Marko Kujundžić, Amar Begić i David Čavić.

"Raduje nas što ćemo nakon duge pauze ponovo biti na okupu. Drago mi je i što se Ajdin Hasić oporavio od teške povrede i što nam je ponovo na raspolaganju nakon godinu dana. On je sigurno jedan od najtalentovanijih naših igrača. Takođe smo sretni i što je talentovani Amar Dedić dobio poziv u A tim i želim mu da se nametne selektoru Ivajlu Petevu“, rekao je Starčević, a prenio sajt Fudbalskog saveza BiH.

Izvor: FENA

Selektor "zmajića" se takođe osvrnuo i na naredne protivnike.

"Protiv Luksemburga smo favoriti, ali ne smijemo nikoga potcijeniti. Uvažavamo njihove kvalitete i moramo se što bolje pripremiti kako bismo došli do željenog rezultata, a to je pobjeda. Nakon toga slijedi utakmica protiv Italije. Nadam se da ćemo odigrati hrabro i kvalitetno kao što je to bilo u drugom poluvremenu susreta koji smo s njima odigrali u Zenici", dodao je selektor mlade selekcije BiH.

Spisak "zmajića"

Nikola Ćetković (Borac), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Bakir Brajlović (Tuzla siti), Đorđe Milojević (Borac), Adrian Leon Barišić (Frosinone, Italija), Jovan Pavlović (Rudar Prijedor), Nenad Nikić (Radnik), Jasmin Osmić (Sloboda), Vedad Radonja (AEK, Grčka), Marko Kujundžić (Borac), Luka Malić (Željezničar), Igor Savić (Zrinjski), Amar Begić (Borac), Andrej Đokanović (Sarajevo), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Amar Tahrić (Sered, Slovačka), Ivan Bašić (Zrinjski), Armin Hodžić (Željezničar), Milan Savić (Čukarički, Srbija), Alen Dejanović (Velež), Ajdin Hasić (Umranijespor, Turska), Belmin Mešinović (Tuzla siti), David Čavić (Borac), Anes Mašić (Posušje), Amar Memić (Bravo, Slovenija), Daniel Lukić (Široki Brijeg).

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC