• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bili smo na minus 11, ovako se osvajaju titule! Zvezda stigla Partizan, a Dejan Stanković poručuje: Nema lako!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Ova grupa neće odustati do kraja", rekao je trener Zvezde.

 dejan stanković hvali fudbalere crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je uz veliki napor u ponedjeljak pobijedila Metalac, izjednačila se na vrhu tabele sa Partizanom, a iako je i dalje druga zbog gol-razlike, zapravo je u prednosti u odnosu na "vječitog rivala". Razlog za to je bolji međusobni skor u derbijima (1:1, 2:0), koji Zvezdi u ovom trenutku donosi prvo mjesto, koje znači i domaćinstvo za lidera u trećem i posljednjem okršaju "vječitih" ove sezone.

Poslije preokreta u Gornjem Milanovcu, gdje je defanziva crveno-bijelih u završnici meča odbranila prednost 2:1, Dejan Stanković je rekao da ne očekuje da će biti lakše u utakmicama koje slijede.

Možda će vas zanimati

Uz to, šef struke crveno-bijelih podsjetio je i na nedavno gostovanje Proleteru u Novom Sadu, gdje je branilac titule bio u problemu protiv domaćina, ali je ipak pobijedio golom Milana Pavkova u 86. minutu. Na sličan način, Zvezda je trijumfovala i na jesenjem gostovanju u "Srpskoj Atini", gdje je gubila od Vojvodine, pa "okrenula" skor na semaforu.

"Odigrali smo tešku utakmicu, na izuzetno teškom terenu, protiv motivisanog protivnika, ali ovako se osvajaju titule. Nema lako, u jednom trenutku na poluvremenu u Novom Sadu smo bili na minus 11, ali ova grupa momaka nije odustajala i neće odustati do kraja", rekao je Stanković poslije meča.

Zvezdu sada čeka revanš osmine finala Lige Evrope protiv Glazgov Rendžersa u četvrtak, a potom duel protiv Kolubare na "Marakani" u nedjelju. Do kraja druge od tri faze Superlige, Stankovićev tim gostovaće Radničkom u Nišu prvog vikenda aprila, a poslije toga će 10. aprila ugostiti Radnički 1923, u posljednjem kolu pred podjelu timova na plej-of i plej-aut.

Trijumf na gostovanju u Gornjem Milanovcu pružiće novu energiju crveno-bijelima, uprkos fizičkom naporu startera i nosilaca igre. Stanković im je nakon utakmice čestitao, uz još jednu kratku poruku: 

"Borba je bila izuzetno teška danas, utakmica je dobila jedan smjer poslije 1:0, ali smo uspjeli da izjednačimo pred kraj prvog poluvremena. Izašli smo na teren u drugom poluvremenu još konkretniji i jači. Mogli smo utakmicu da završimo i sa kojim golom više, ali ja sam prezadovoljan. Ovako se osvajaju titule", zaključio je Stanković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC