• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop ljut zbog istog pitanja - Ko mi to kaže, nokautiraću ga! Trener Liverpula neće da ćuti: Dokle više sa tim!?

Autor Haris Krhalić

Trener Liverpula Jirgen Klop je poslije pobjede protiv Arsenala pričao detaljno o mnogim stvarima. Sada su na samo bod iza Mančester sitija...

 Jirgen Klop nakon pobjede nad Arsenalom Izvor: Profimedia

Drama u Premijer ligi. Ko će osvojiti titulu - Mančester siti ili Liveprul? Dva najbolja tima u Engleskoj trenutno dijeli jedan bod. "Građani" imaju 70, a "crveni" 69 poena. Do kraja je ostalo devet utakmica.

Meč koji bi mogao da riješi sve igraće se 10. aprila. Tada će Pep Gvardiola dočekati Jirgena Klopa. Prije toga će Siti gostovati Barnliju, a na "Enfild" će doći Votford, doduše ti mečevi se igraju tek u aprilu. Oba tima za vikend imaju obaveze u FA kupu, pa slijedi reprezentativna pauza. A, da drama bude na vrhuncu postarao se Klopovo tim koji je u srijedu uveče savladao Arsenal u gostima (2:0).

Njemački stručnjak je poslije meča dao opširnu analizu svega. Kako trke sa glavnim rivalom tako i individualnih partija određenih igrača, jedno pitanje ga je posebno iznerviralo..

"Veoma sam uzbuđen zbog situacija u kojoj se nalazimo, ali to ne mijenja ništa. Moramo da nastavimo da se borimo. Imamo poen zaostatka i jedan cilj, da pobjeđujemo i da budemo što spremniji za mečeve koji slijede. Znam da imamo posebnu grupu ljudi, ali da li zaista mislite da će neko za 10 godina reći da je super što smo završili drugi sa bodom iza Sitija? Vjerovatno neće. Zato i kažem da moramo da nastavimo u istom ritmu", počeo je Klop.

Mrežu "tobdžija" načeo je Žota u 54. minutu, trijumf je potvrdio Firmino u 62, a svemu tome je prethodila velika greška Tijaga. Tri minuta prije tog gola je domaćin mogao da povede, Alkantara je poslao rizičan pas ka Alisonu, Lakazet je presjekao dodavanje, odložio za Edegora, ali je brazilski čuvar mreže maestralnom intervencijom spriječio pogodak.

"Može da se dogodi svakome, mada je realnost takva da to ne smije da se desi. Tijago to dobro zna. Alison ga je spasao, mogli su da nas kazne za to. Da sam ja bio na njegovom mjestu, vjerovatno bih je šutnuo na tribine, Alkantara je želio da je zadrži u igri. Alison je potom odbranio nemoguće, već sam vidio loptu u golu. Zbog toga je gol koji je Žota potom dao bio veoma važan momenat meča."

Aleksander-Arnold na meču protiv Intera
Izvor: Profimedia

Jirgena su zato iznervirala nova pitanja i konstatacije da se Trent Aleksander-Arnold muči u defanzivnom segmentu igre i da mu je to slabost.

"Ko bude rekao da Trent ne umije da igra odbranu neka dođe do mene i onda ću da ga nokautiram! Ne mogu više to da slušam, ne znam šta više taj momak treba da uradi. Bio je fantastičan, baš kao i Endi Robertson."

Na kraju je prokomentarisao i odluku da Salah počne meč sa klupe, ušao je u 56. minutu umjesto Dijaza.

"Salah je rekao da se dobro osjeća poslije te male povrede protiv Brajtona u prošlom kolu, ali sam odradio pun trening sa drugim momcima i donio sam takvu odluku. Bilo je jasno da će ući u igru. Odličan je bio i utišao je Tirnija", zaključio je Klop.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC