• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Dejana Stankovića u 96. minutu za povratak Srbije: Orlići su sad blizu Evropskog prvenstva

Autor Haris Krhalić

Kadeti su uspjeli da ostanu neporaženi protiv domaće selekcije.

 Orlići odigrali neriješeno protiv Slovenije Izvor: MN PRESS

Kadetska reprezentacija Srbije možda nije uspjela da upiše trijumf, ali jeste uspjela da napravi važan korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo. I to zahvaljujući sinu legendarnog Dejana Stankovića!

"Orlići" su u Sloveniji remizirali 2:2 protiv domaće selekcije u sklopu kvalifikacija za EURO, a junak meča bio je Aleksandar Stanković!

Srbija je u srijedu pobijedila Tursku 3:2 na startu kvalifikacionog turnira za odlazak na završni turnir u Izraelu, a sada je protiv Slovenije uspjela da se spasi poraza u 96. minutu utakmice!

Slovenci su poveli preko Čuka u 48. minutu prvog poluvremena, da bi u 53. Kvaternik duplirao prednost. Činilo se da će domaći uspjeti da stignu do pobjede, sve dok Majstorović u 84. minutu nije ulio nadu "orlićima". I ta nada se ispostavila presudnom.

U šestom minutu nadoknade, Aleksandar Stanković - najmlađi sin Dejana Stankovića - postigao je pogodak vrijedan četvrtog boda u kvalifikacijama, a vrlo moguće i samog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Selekcija Radovana Krivokapića će u posljednjem meču u utorak igrati protiv Velsa, koji je u prvom kolu od Slovenije izgubio 5:0. Pobjeda u tom susretu bi "orliće" ili poslala na prvo mjesto ili među sedam najboljih drugoplasiranih ekipa.

Ta mjesta vode na završni turnir, a kako u kvalifikacijama postoji ukupno osam grupa, među sedam najboljih drugoplasiranih, Srbiju bi mogao da odvede i remi protiv Velsa. Ipak, pobjeda bi značila siguran put u Izrael.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC