• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Crvene zvezde odbili slobodno veče

Fudbaleri Zvezde nisu željeli da dobiju slobodno veče na prijedlog trenera, već su mu saopštili da bi da treniraju.

 Igrači Crvene zvezde odbili slobodno veče Izvor: MONDO

MONDO saznaje da je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki čestitao igračima i ponudio im da se u srijedu uveče "izluftiraju" i izađu u grad sa suprugama i djevojkama, ali da su fudbaleri to odbili i tražili da treniraju u četvrtak ujutru.

Fudbaleri Crvene zvezde odbili su poklon trenera Roberta Prosinečkog, koji im je čestitajući na igri i zalaganju u revanšu polufinala Kupa Srbije sa Partizanom, ponudio da u srijedu uveče izađu u grad sa društvom i devojkama, a da u četvrtak treniraju u 17 časova, umjesto u 10.30.

Na taj način, Prosinečki je želio da igrači malo daju sebi oduška i da razbistre glavu, s obzirom na to da su im osjećanja bila pomiješana, jer jesu pobijedili najvećeg rivala poslije tri godine i devet sušnih duela, ali nisu prošli u finale.

Ipak, MONDO saznaje da su se fudbaleri u glas zahvalili šefu i pitali:

"Treneru, da li ipak možemo da treniramo sutra u pola 11? Ne izlazi nam se večeras".

Na to, Prosinečki je odgovorio:

"Naravno, vidimo se onda ujutru na treningu".

Robi je održao veoma emotivan govor u svlačionici poslije utakmice u kojoj je pobjeda u stvari značila poraz. Igračima je čestitao na svemu što su pokazali, jer su zaista za klasu bili bolji od protivnika koji ih je uglavnom glatko pobjedjivao u prethodne tri sezone, ali im je poručio i da to što nisu prošli dalje ne smije da ih poremeti i demotiviše.

Prosinečki je tražio od ekipe da na sve ovo gleda samo kao na dokaz da se radom i treninzima može mnogo i dodao da očekuje pobjedu u nedjelju nad Čukaričkim, ujedno i nastavak trke sa Partizanom za šampionsku titulu.

Ova nova Crvena zvezda Roberta Prosinečkog, za početak, prekinula je najneugodniju i najdužu negativnu tradiciju u mečevima sa Partizanom. Postignut je gol prvi put od novembra 2009. godine, a fudbaler Crvene zvezde je postigao prvi gol u derbijima od marta 2009. godine, jer je poslije toga "strijelac" za Zvezdu bio samo Srdja Knežević, eks-defanzivac crno-bijelih.

Pobijedjen je "vječiti" rival prvi put od proljeća 2008. godine, kada je pred praznom "Marakanom", po oluji i vjetru koji je rušio tribine i klupe za rezervne igrače, Crvena zvezda pobijedila rezultatom 4:1...

Što je možda i najvažnije, crveno-bijeli su u svim elementima igre nadigrali crno-bijele i stekli veliku dozu samopouzdanja pred nastavak sezone, iako su te večeri izgubili jedini trofej koji su osvajali od sezone 2006/07.

Šta misle o igri ekipe u revanšu polufinala i generalno ovog proljeća, navijači Crvene zvezde pokazali su poslije eliminacije od Partizana, kada dugo nisu napuštali stadion, već su priredili bakljadu i pjevali zajedno sa igračima, koji nisu znali da li da se raduju ili tuguju...

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC