• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTAMPA: Zvezda hrabra, Partizan srećan

Dnevni listovi u svojim izvještajima i komentarima sa revanš meča polufinala Kupa Srbije hvale eliminisani tim, a kritikuju ekipu koja će igrati za trofej.

 ŠTAMPA: Zvezda hrabra, Partizan srećan Izvor: MONDO

Crvena zvezda slavila je u srijedu Pirovu pobjedu nad Partizanom - 1:0 (0:0), ali je učvrstila vjeru svojih pristalica u "bolje sutra", a one naklonjene rivalu natjerala da se zabrinu pred završnicu Superlige i derbi u Humskoj ulici 23. aprila.

Mediji su jedinstveni u ocjeni da Partizan nije zaslužio da se plasira u finale, ako se gledaju samo pristup i igra pokazani u revanšu na Marakani.

Ipak, rezultat u dva meča bio je na strani crno-bijelih, pa je zato u svim novinama konstatovano i da su "slavili i poraženi i pobjednici".

"Sportski žurnal" piše da to što se "gostima nigdje nije žurilo zbog ogromnog kapitala iz prvog meča, ne opravdava njihovu slabu igru", kao i da Zvezdina "tri boda zaostatka više ne izgledaju tako veliki".

U komentaru pod naslovom "Zvezda zaslužila finale", stoji da su njeni fudbaleri, zajedno sa trenerom Robertom Prosinečkim "pokazali srce, koje je Aleksandru Stanojeviću i crno-bijelima u dobrom dijelu meča bilo u petama".

"Drski, agresivni, odlično fizički pripremljeni, crveno-bijeli su prije svega dobili bitku na sredini terena".

Dnevni list "Sport" odlučio se za naslov "Partizan preživio Marakanu" i konstatovao da je šampion svoj "toliko prepoznatljiv autoritet sa posljednjih nekoliko derbija, prezentovao samo u prvih deset minuta".

U komentaru "Pobijedili - svi", autor se bavi činjenicom da su u srijedu "slavili navijači oba tima, iz potpuno različitih razloga".

"Crvena zvezda definitivno se ovog proljeća vratila na pravi način u srpski fudbal", dok je "Partizan zapao u krizu igre i rezultata. Muči se iz utakmice u utakmicu, a jedino pozitivno je činjenica da je u dvomeču polufinala Kupa uspio da eliminiše najvećeg rivala".

Naslov izvještaja sa Marakane u "Večernjim novostima" glasi "Sreća uz Partizan", u "Blicu" - "Zvezda pobijedila, Partizan slavio", a u "Kuriru" glasi "U finale na mišiće".

Dnevnik "Press" piše da je Partizan "fudbalskim rječnikom, na žabarsku foru izborio duel sa Vojvodinom i pod skutima sreće skinuo kožu sa šiljka, koji je fantastičnom taktikom naoštrio Robert Prosinečki".

(MONDO, foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC