• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Nemam ni pasoš BiH, a o "orlovima" ćutim

Savo Milošević ne vjeruje da će postati srpski član Komiteta za normalizaciju stanja u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine poslije sankcija FIFA i UEFA.

 Milošević: Nemam ni pasoš BiH, a o "orlovima" ćutim Izvor: MONDO

Rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije (102) i strijelac 37 golova za "orlove" Savo Milošević dospio je u žižu javnosti BiH kao mogući srpski član "prinudne uprave" suspendovanog Saveza od strane Svjetske i Evropske fudbalske federacije.

Međutim, legendarni napadač je u intervjuu za banjalučke "Nezavisne novine" istakao da od toga neće biti ništa iako je priznao da je spreman da pomogne savjetima, ali da sebe ne vidi na nekoj funkciji u FS BiH.

"Niko iz FIFA i UEFA me nije zvao vezano za bilo kakav angažman u Fudbalskom savezu BiH. Za tu mogućnost čuo sam od novinara. Naravno, upućen sam u suštinu problema, znam kako stvari trenutno stoje, ali ne i sve detalje. Mada, ne znam kako bih pomogao, čak nemam ni pasoš BiH", rekao je Milošević.

Milošević se svojim izjavama zamjerio čelnicima UEFA zbog čega mu je zabranjen pristup na utakmicama reprezentacije Srbije do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

"Zato čisto sumnjam da bi me UEFA na jednoj strani kaznila kada je upitanju Srbija, a na drugoj strani nagradila i imenovala u neko tijelo koje treba da doprinese napretku fudbala u BiH. To zvuči pomalo kontradiktorno".

Nekadašnji golgeter Partizana, Aston Vile, Saragose, Parme, Espanjola, Selte i Osasune nije želio da odgovora na pitanja o stanju srpskog nacionalnog tima.

"Moj stav je da izbjegavam da komentarišem dešavanja u srpskom fudbalu u posljednje vrijeme. Sve što sam imao već sam rekao. Ovo što se trenutno dešava je posljedica nekih dešavanja od ljetos. Žao mi je samo ekipe, jer imamo zaista dobar tim i dobre igrače koji daju sve od sebe da se plasiramo na EP 2012. godine", zaključio je Milošević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC