• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi puca od samopouzdanja i obećava: Vidjećete ofanzivnu Srbiju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Uoči utakmice protiv Danske selektor Dragan Stojković je na konferenciji za medije ponovio da vjeruje u "orlove" i u dobre rezultate.

 dragan stojković najavio ofanzivnu srbiju protiv danske Izvor: MN PRESS

Pojedine reprezentacije putem kvalifikacionih mečeva traže put za plasman na Svjetsko prvenstvo, za to vrijeme Srbija igra prijateljske utakmice i priprema se za ono što slijedi. U Mađarskoj je jedan autogol bio dovoljan za trijumf, a sada ih čeka novi duel.

"Orlovi" u utorak (18 časova) na stadionu "Parken" u Kopenhagenu igraju protiv Danske i žele da nastave sa dobrim rezultatima. Selektor Dragan Stojković će vjerovatno i u tom okršaju malo "promiješati karte". Danci su svakako snažniji protivnik i jača provjera za srpski tim.

Možda će vas zanimati

Uoči meča u danskoj prestonici Piksi je poručio da nije važan samo rezultat, već i način na koji će njegovi izabranici igrati.

"Došli smo u Kopenhagen sa ciljem da pobijedimo i da nastavimo uspješan niz iz kvalifikacija. Još mi je važnije kako ćemo to da učinimo. Ne odustajemo od našeg stila igre, vidjećete ofanzivnu Srbiju u duelu protiv najprijatnijeg iznenađenja posljednjeg Evropskog prvenstva. Dance izuzetno respektujemo kao jednu od najkvalitetnijih reprezentacija na kontinentu, nisu slučajno među prvima obezbijedili plasman na Mundijal u Kataru. Ipak, najviše respektujemo sebe, svjesni smo svojih kvaliteta i očekujem jednu izvanrednu utakmicu na ovom prelijepom stadionu. Siguran sam da su i Danci svjesni protiv koga igraju", rekao je Stojković.

Ukoliko Srbija ostvari pozitivan ishod postaviće rekord od devet mečeva u nizu bez poraza.

"Znate da mi rezultat u prijateljskim utakmicama nije toliko bitan. Trudićemo se da odigramo kvalitetan meč i da još jednom pokažemo kvalitet koji nas je krasio na putu ka Svjetskom prvenstvu. Uspjeli smo za godinu dana zajedničkog rada da stvorimo homogenu cjelinu. Svi razmišljamo na isti način, ne smijemo da se zadovoljimo postignutim jer ima mnogo prostora da dalje napredujemo i da se dokazujemo. Pred srpskim fudbalom je jedan divan period u kome očekujemo nove podvige i nove radosti."

Jedna od glavnih tema je povratak Kristijana Eriksena koji će ponovo igrati na istom stadionu na kom je kolabirao tokom Evropskog prvenstva.

"Raduje me njegov povratak. To je fenomenalna stvar za njega lično, njegovu porodicu, danski fudbal i danske navijače. Riječ je o fantastičnom fudbaleru i mnogo mi je drago što će igrati protiv naše reprezentacije", zaključio je Stojković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC