• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretučeni fudbaleri Spartaka u Subotici!

Nepoznate osobe pretukle dvojicu fudbalera Spartaka u srijedu uveče u Subotici. Predsjednik kluba sumnja na navijače Partizana.

 Pretučeni fudbaleri Spartaka u Subotici! Izvor: MONDO

Dvojica fudbalera Spartak Zlatibor vode Nemanja Nikolić i reprezentativac Marko Mirić pretučeni su u srijedu uveče u Subotici, potvrdio je za MONDO predsjednik kluba Dragan Simović.

On je rekao da obojica imaju teške povrede i da imaju po nekoliko kopči, ali nije mogao da kaže nešto više detalja o povredama i u kakvom su trenutno stanju.

"Dobio sam informaciju prije pola sata da su njih dvojica pretučeni sinoć u jednom subotičkom kafiću. To su uradili navijači Partizana. Nikolića, koji je bivši igrač Crvene zvezde, izvukli su iz kafića i njih destorica su ga tukli", kaže Simović.

Upitan kako je siguran da su to uradili navijači Partizana i da li je to osnovana pretpostavka, Simović je odgovorio: "Pa, svi kažu da su to navijači Partizana! Ko bi drugi to uradio!? Sto posto su to oni, nema ko drugi".

Kao i u mnogim slučajevima do sada, treba biti oprezan sa donošenjem zaključaka. Kao, recimo, prilikom nedavnog incidenta sa fudbalerima Partizana Prinsom Tejgom i Dominikom Adijom, kada se u prvi mah posumnjalo da su ih u jednom novobeogradskom kafiću vređali i napali navijači Crvene zvezde, pa se ispostavilo da to nije tačno.

Tako i sada. Dok istraga ne pokaže ko je napao i povrijedio, imenom i prezimenom, fudbalere Spartaka ne treba izvlačiti zaključke.

Pogotovo što u nedjelju Spartak i Partizan igraju važan prvenstveni meč upravo u Subotici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC