• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPARTAK: Nikolić pretučen zbog "Đurđevdana"

Nepoznate osobe pretukle fudbalera Spartaka Nemanju Nikolića u srijedu uveče u Subotici. Spartak saopštio da je napad izazvala pjesma "Đurđevdan".

 SPARTAK: Nikolić pretučen zbog "Đurđevdana" Izvor: MONDO

Fudbalski klub Spartak Zlatibor voda objavio je saopštenje u kojem tvrdi da je njegov fudbaler Nemanja Nikolić pretučen u subotičkom restoranu "Galija", prilikom proslave rođendana jednog od saigrača.

Iako je predsjednik Spartaka Dragan Simović ranije danas u izjavi za MONDO rekao da su pretučeni Nemanja Nikolić i Marko Mirić, u saopštenju je navedeno da je ozbiljno pretučen jedino Nikolić i da ima nekoliko kopči na glavi, a da je nekoliko drugih igrača dobilo udarce.

"Naši igrači su, uz dozvolu kluba otišli u pomenuti restoran gdje su proslavljali rodjendan i nakon poručivanja pesama od kojih je jedna bila 'Đurđevdan' nekoliko mladića je prišlo igraču Nemanji Nikoliću, inače bivšem članu Crvene zvezde i sa leđa ga izgurala napolje. Odmah nakon toga su izašli i ostali igrači koji su vidjeli kako pomenuta grupa šutira u glavu i tijelo Nikolića. Kada su pokušali da ga zaštite i sami su dobili udarce, a Nikolić je na kraju, dok su pokušavali da ga ubace u automobil dobio i udarac flašom u glavu. Nemanja Nikolić je završio u bolnici sa nekoliko kopči na glavi dok su ostali igrači dobili po nekoliko udaraca", piše u saopštenju.

Spatak je naveo da, za sada, nikome nije poznat razlog i motiv napada i ujedno je pozvao policiju i državu da reaguje i vinovnike izgreda pronađu i kazne, jer je "život jednog uzornog sportiste bio ozbiljno ugrožen".

Tanjugu je u MUP-u rečeno da subotička policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa tučom. Policija je o incidentu obaviještena 13 sati kasnije i intenzivnom pretragom je identifikovala dvojicu mladića kao počinioce.

Tanjug nezvanično saznaje da je Nikolić imao i alkohol u krvi, pa je poslije zbrinjavanja u bolnici išao na psihijatrijsko odjeljenje na "otrežnjenje".

Zbog zadobijenih povreda Nikolić danas nije trenirao, a neizvjesno je da li će igrati protiv Partizana u nedjelju.

Svi ostali prvotimci, uključujući i Marka Mirića, za koga se špekulisalo da je takođe pretučen, zdravi su i izvršavaju svoje profesionalne obaveze, kažu u Spartaku.

(MONDO - na slici: Nemanja Nikolić/MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC