• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić za MONDO: Mi se pitamo

Iskusni vezista svjestan da Partizan igra loše, ali vjeruje da će osvojiti titulu. Nedjeljni meč sa Spartakom kao prekretnica. Nije bilo "ribanja" predsjednika Đurića.

 Saša Ilić za MONDO: Mi se pitamo Izvor: MONDO

Predsjednik Partizana Dragan Đurić obavio je razgovor sa kapitenom i zamjenikom, Mladenom Krstajićem i Sašom Ilićem, poslije poraza od Crvene zvezde.

"Ribanja" nije bilo, pričalo se o predstojećim zadacima crno-bijelih. To je u razgovoru za MONDO potvrdio Saša Ilić.

"Bio je to uobičajeni razgovor. Pričali smo o obavezama koje nam slijede. Konstatovali smo da je i dalje sve u našim rukama i da moramo da podignemo nivo igre, jer nam predstoje izuzetno teške utakmice", počeo je iskusni vezista.

Svjestan je i Ilić da je Partizan podbacio u "vječitom derbiju".

"Najvažnije je da smo ostvarili ono za šta smo se borili - ušli smo u finale. Odigrali smo takmičarsku utakmicu. Sigurno je na našu igru uticao odličan rezultat iz prvog meča i da zbog toga nismo izgledali baš dobro na terenu".

Saša Ilić je razložio "problem" dobrog rezultata iz prvog meča. Tih 2:0 nije bilo moguće izbaciti iz podsvijesti tokom revanša.

"Derbi nikada ne može da se igra opušteno, ali tek pošto smo primili gol počeli smo da se nerviramo i osjećamo tenziju. Tek tada nam je 'palo na pamet' da može nešto loše da se desi. Dotle, igrali smo samo da prođemo dalje".

Loša igra protiv Borca prošle subote i još gora četiri dana kasnije protiv Crvene zvezde upalili su alarm u Humskoj 1.

"Sigurno je da možemo mnogo bolje. Činjenica je da smo i protiv Borca i protiv Zvezde igrali loše što je možda i normalno s obzirom na kapital koji smo imali, ali se nadam da takva izdanja nećemo da ponovima, naročito jer ulazimo u seriju teških utakmica. Vjerujem da će već meč sa Spartakom da nam bude prekretnica".

Crno-bijeli će biti na teškom ispitu u nedjelju u Subotici. Trener Aleksandar Stanojević je najavio da će, u slučaju da Zvonimir Vukić ne bude spreman, Saša Ilić igrati centralnog veznog igrača, iza leđa napadača, baš kao protiv Borca, kada je u uvodnih pola sata podsjetio na najbolje dane.

"Šta god trener da odluči - igraću tako. Ponekad igram bolje, nekad gore, ali se nikada ne opterećujem pozicijom. Uvijek ću biti u službi ekipe".

Upitan da li će Partizan odbraniti tron, Saša Ilić je odgovorio:

"Moramo. Za sve se mi pitamo. Imamo tri boda prednosti, derbi se igra na našem stadionu... Istina, Zvezda igra sve bolje i ništa nije riješeno, ali i dalje smo veliki favoriti".

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC