• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - šampion izbacio iz tima bivšeg reprezentativca: Odigrao devet mečeva, pa izvrijeđao trenera i saigrače!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji reprezentativac Francuske Hatem Ben Arfa već godinama luta u karijeri, a posljednja epizoda uopšte neće popraviti njegov imidž.

 hatem ben arfa izbačen iz tima lila Izvor: Profimedia

Bili su svjesni u Lilu da će teško uspjeti da odbrane šampionsku titulu do koje su senzacionalno stigli prethodne sezone, ali ovakav debakl vjerovatno nisu očekivali. Trenutno su tek sedmi na tabeli francuskog šampionata, a velike probleme u klubu napravio je Hatem Ben Arfa (35) koji je krajem januarskog prelaznog roka stigao u klub.

Nekadašnji reprezentativac Francuske vratio se fudbalu poslije šest mjeseci pauze, ali se bubice u njegovoj glavi u tom periodu nisu smirile. Kako prenose mediji iz Francuske, ovog puta je izbačen iz tima zbog rasprave sa saigrčaima i trenerom Lila!

Možda će vas zanimati

Kontroverzni Ben Arfa, koji je nesumnjivo majstor fudbala, ušao je u verbalni okršaj sa mladim Tijagom Đalom, ali i trenerom Žoslenom Gurvenekom.

"Igramo veoma loše, ne može ovako da igra tim koji se bori za Evropu. Nije ti ovo ovdje Gengan", navodno je Ben Arfa rekao nekadašnjem treneru Gengana i čovjeku koji je sa tim "malim" klubom osvojio Kup Francuske.

Klub je odmah reagovao i suspendovao čovjeka kojeg su u januaru potpisali kao najveće pojačanje za proljećni dio sezone. Ispostavilo se da to nije bio dobar potez pošto je Hatem do sada odigrao sedam mečeva u prvenstvu i dva u Ligi šampiona uz samo jednu zabilježenu asistenciju u domaćem prvenstvu.

Podsjećamo, francuski fudbaler porijeklom iz Tunisa igrao je tokom karijere i za Lion, Marsej, Njukasl, Hal, Nicu, PSŽ, Ren, Valjadolid i Bordo. Za nacionalni tim Francuske odigrao je 15 mečeva i postigao dva gola, a nastupio je i na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Lil

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC