• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Palerma "držali" igrače na parkingu

Isfrustrirani tifozi Palerma nisu dozvolili igračima da napuste parking poslije utakmice, pa su prvotimci kluba morali da nalaze alternativne izlase.

 Navijači Palerma "držali" igrače na parkingu Izvor: MONDO

Grupa od oko 200 navijača Palerma spriječila je u nedelju igrače tog kluba da napuste stadion, nakon neriješene igre protiv Ćezene na domaćem terenu (2:2) u 32. kolu italijanske fudbalske Serije A.

Gnevne pristalice sicilijanskog kluba više od sat vremena blokirale su parking ispred stadiona skandirajući "nema dostojanstva za igrače".

Pojedini prvotimci Palerma morali su da pobjegnu kroz druge izlaze, dok se dio ekipe u klupskom autobusu "probio" pod budnim prismotrom policije uz bujicu uvreda.

Video pogledajte na našem web portalu www.mondo.rs.

Palermo je protiv Ćezene na poluvremenu imao prednost od 2:0, ali je proćerdao u nadoknadnom vremenu susreta i ostao bez dva važna boda. Time je trener Delio Rosi neuspješno obilježio povratak na klupu, nakon što je ponovo preuzeo dužnost od smijenjenog Sersea Kozmija.

Palermo se jesenas borio za pozicije koje vode u Ligu šampiona, ali je ekipa "suludo" pala u formi u proljećnom dijelu prvenstva. U posljednjih osam utakmica u Seriji A, "rozoneri" imaju pobjedu nad Milanom (1:0), današnju neriješenu utakmicu sa Ćezenom (2:2) i šest poraza od kojih su neki katastrofalni.

Poslije 0:7 na domaćem terenu u duelu sa Udinezeom, kontroverzni predsjednik kluba smijenio je trenera Rosija, a postavio Kozmija, kojeg je smijenio samo četiri kola kasnije nakon što je ovaj izgubio od najvećeg rivala Katanije 4:0. Pa, je vraćen Rosi...

(agencije/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC