• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodina smijenila Gošića

Očekivan epilog četvrtog poraza Jagodine ovog proljeća, trećeg na domaćem terenu. Otkaz i nekolicini igrača, uključujući Pericu Ognjenovića?

 Jagodina smijenila Gošića Izvor: MONDO

Treći mandat Miljojka Gošića na klupi popularnih "ćurana" završen je subotnjim porazom od Javora (0:1), poslije kojeg je ekipa pala na diobu 11. i 12. mjesta na tabeli Superlige.

Jagodinci su u drugom dijelu sezone izgubili kod kuće i od Vojvodine i Crvene zvezde, a u gostima od BSK-a, dok su jedinu pobjedu ostvarili protiv Inđije.

Gošića će u prvo vrijeme mijenjati Vlada Đurđević, prvi čovjek omladinske škole. Nije isključeno da će voditi ekipu naredne subote na Banovom brdu, kada Jagodina bude gostovala Čukaričkom.

"Želimo ambicioznog stručnjaka, koji će od prvog dana raditi na stvaranju tima za narednu sezonu. To podrazumijeva mladog, ali provjerenog trenera", rekao je predsjednik Jagodine Goran Milanović.

On je najavio da će neki igrači biti odstranjeni iz prvog tima, a sa nekima čak i raskinuti ugovori. U toj grupi bi mogao da se nađe i nekadašnji reprezentativac Perica Ognjenović, koji je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje šeste pozicije.

Gošić je 2008. uveo Jagodinu u elitno društvo, a vratio se u klub sredinom jesenjeg dijela sezone, kada je naslijedio Mladena Dodića.

"Moj odlazak je najmanji problem. Brine me nemoć da bilo šta učinimo", prokomentarisao je Gošić, koji je prošle nedjelje i sam ponudio ostavku.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC