• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević za MONDO: Kriza igre,ništa strašno

Trener Partizana priznaje da je njegov tim ima krizu igre, ali vjeruje da je to samo privremeno i da će crno-bijeli opet prikazivati pravo lice.

 Stanojević za MONDO: Kriza igre,ništa strašno Izvor: MONDO

Navijač Partizana navikao je da tim koji podržava igra lepršavo, napadački...To je i filozofija trenera Aleksandra Stanojevića.

Ovog proljeća Partizan ne izgleda tako. Crno-bijeli ne igraju dobro, ali i pored toga imaju rezultate. Nanizao je Partizan nekoliko utakmica u kojima se mučio sa rivalima. Protiv Spartaka, srpski šampion je bio grogiran, umalo da doživi nokaut...

Toga je svjestan i mladi trener.

"Generalno smo u krizi igre, što je evidentno. Ne igramo na onaj način na koji treba da igramo i ja sam nezadovoljan onime što pruža cijela ekipa. Ipak, normalno je da nekad dođete u krizu. Drago mi je, međutim, da smo karakterom, voljom, znanjem i umijećem uspjeli da izađemo iz teške situacije (protiv Spartaka), rekao je Stanojević za MONDO dan poslije više nego stresne utakmice u Subotici.

Ima li trener Partizana recept za izlazak iz krize?

"Recept za izlazak iz krize...Mi smo tim koji je na prvom mjestu u našoj ligi, iza sebe ima Ligu šampiona, pobijeđene derbije, izbacio je najvećeg rivala iz kupa i ima tri boda prednosti na tabeli. Ekipa ima veliko samopouzdanje, veliki kvalitet i ako u dve utakmice budemo u krizi ne vidim da je to neki veliki problem. Sve držimo pod kontrolom i vjerujem da ćemo strpljenjem, radom i analizama prevazići trenutno stanje. Ne vidim da od ovoga treba stvarati neke velike probleme", rekao je Stanojević.

"Da smo ispali iz kupa, bili bismo u velikom problemu. Ali, izbacili smo najvećeg rivala. I još nešto - naš rival (Zvezda) je imao lakši raspored od nas i bio je ovo, generalno, lakši period za njih", dodao je trener Partizana.

Igrači su dobili slobodan ponedjeljak, da se malo odmore i psihički povrate poslije uzbuđenja u Subotici. A u "Zemunelu" će od utorka biti kovan plan za novo iskušenje - u subotu u Beograd dolazi Vojvodina, jedini tim koji je pobijedio crno-bijele ove sezone u prvenstvu.

"Očekujem tešku utakmicu. Vojvodina je jedina ekipa koja nas je pobijedila u prvenstvu. Svjesni smo šta nas čeka, pravi derbi. Jedna utakmica, međutim, ne odlučuje prvenstvo. Mi trajemo već dugo, pravimo rezultate i igru. Normalno je da nekad uđete u neku krizu igre, ali samo polako. Nismo bili euforični ni kada smo pravili velike rezultate, uvijek smo bili skromni. Tako ni sada, kada imamo rezultate, uz slabiju igru, ne padamo", kategoričan je Stanojević.

(P. Vujić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC