• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Biti ili ne biti za Čelsi

Fudbaler Čelsija Jusi Benajun rekao je da je revanš utakmica četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester junajteda za njegovu ekipu utakmica sezone.

 LŠ: Biti ili ne biti za Čelsi Izvor: MONDO

Fudbaleri Čelsija u utorak od 20.45 igraju na Old Trafordu protiv Mančester junajteda i pokušaće da nadoknade poraz od 0:1 iz prve utakmice na svom terenu. To je bila prva pobjeda Junajteda na Stamford Bridžu poslije devet godina, a jedini gol na tom meču postigao je Vejn Runi.

"Svi znaju i trener i igrači da igramo za spas sezone. Čini se da ćemo sezonu u Premijer ligi završiti na trećem ili četvrtom mjestu i gotovo sigurno ćemo i sljedeće sezone igrati u Ligi šampiona. Vjerujemo da možemo da pobijedimo, daćemo sve od sebe jer bi to mogla da nam bude posljednja utakmica u Ligi šampiona ove sezone", rekao je Benajun.

"Moramo da pokušamo da osvojimo trofej, a jedini koji je ostao je trofej u Ligi šampiona. Ako prođemo Junajted, sve će se promijeniti. Siguran sam da ćemo poslije toga osvojiti trofej. Sutrašnja utakmica je kao finale, daćemo sve od sebe, nadamo se da će biti dovoljno", dodao je on.

Čelsi zaostaje za prvoplasiranim Mančester junajtedom 11 bodova, uz utakmicu manje i najvjerovatnije neće odbraniti titulu u Premijer ligi.

Navijači Čelsija nadaju se da će Fernando Tores, koji je posljednjeg dana januarskog prelaznog roka za 50 miliona funti iz Liverpula prešao na Stamford Bridž, postići prvi gol za klub.

"On je najbolji napadač na svijetu. Svakom fudbaleru sredine terena je lako da igra sa njim. Mislim da će postići mnogo golova", rekao je Benajun.

Mančester junajted nikada nije ispao iz Lige šampiona kada je u nokaut fazi pobijedio prvu utakmicu kao gost. U tim se poslije dve utakmice suspenzije vraća Runi.

"Dobro je za ekipu što će Runi biti spreman i svjež za utakmicu. Suspenzija u prvenstvu će biti podsticaj za njega. Svima ćemo pokazati da možemo da se uzdignemo iznad problema i da smo klub koji može da prevaziđe sve pokušaje kojima se služe protivnici da nas skrenu sa našeg puta", rekao je trener Mančester junajteda Aleks Ferguson.

"Borbeni duh čini Mančester junajted velikim klubom", dodao je škotski trener.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC