• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽAS - Reprezentativac Argentine kolima pregazio bivšu ženu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Užasno ponašanje nekadašnjeg fudbalera dva evropska velikana i čovjeka koji trenutno nosi dres Boke.

 Reprezentativac Argentine kolima pregazio bivšu ženu Izvor: Profimedia

Fudbaler Boke juniors Eduardo Salvio (31) napravio je veliki skandal u Argentini. Nakon što ga je bivša supruga Magali Aravena uočila u kolima sa drugom ženom i stala ispred automobila kako bi ga ubijedila da popričaju, bivši ofanzivac Atletika i Benfike je odlučio da je udari!

Kako prenose mediji iz Argnetine, Salvio je automobilom pregazio suprugu sa kojom se razišao krajem 2020. godine, nakon više od osam godina braka. Zbog ovog incidenta morala je da reaguje i policija.

Kako se navodi u policijskom izvještaju, bivša supruga poznatog fudbalera zadobila je povrede desne potkoljenice, dok je Eduardo pobjegao sa lica mjesta prije nego što su organi reda izašli na teren.

Ostaje da se vidi kako će biti rešen ovaj slučaj i ko je misterozna žena sa kojom je dugogodišnji reprezentativac Argentine bio u vozilu.

Inače, njegova nekadašnja supruga Magali Aravena je Portugalka koja je i u svojoj rodnoj zemlji i u Argnetini veoma poznato lice. Ona je model i influenser na društvenim mreža, a na instagramu ima preko 125 hiljada pratilaca. Tokom osam godina braka dobili su dvoje djece i sve dok ona nije obavijestila pratioce na društvenim mrežama da se razvode sve je izgledalo idealno!

Sa Eduardom se upoznala dok je on nosio dres Benfike za koju je igrao punih devet godina, a u karijeri je nastupao i za Lanus, Atletiko Madrid i Boku u kojoj je od 2019. godine. Sa reprezentacijom Argnetine igrao je i na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, a za nacionalni tim odigrao je ukupno 14 mečeva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC