• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svi mi znamo kako spinuju Zvezdini mediji": Izjava veziste Partizana o kojoj će se pričati - Bili smo puno bolji!

Autor Dragan Šutvić

Vezista Partizana je sumirao utiske poslije remija u derbiju.

 zdjelar o medijima  Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Fudbaleri Partizana nisu uspjeli da savladaju Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" u 167. "vječitom" derbiju i tako se vrate na prvo mjesto na tabeli Superlige.

Poslije remija 0:0 ostali su na dva boda zaostatka za najvećim rivalom. Na konferenciji za medije, trener Partizana Aleksandar Stanojević je govorio da je "vas 70% crveno-bijelo", a Saša Zdjelar je u sličnom tonu govorio o odnosu medija prema "večitima".

Partizan je posluhe kvalitetnog prvog poluvremena ostao bez vođstva u kojem je imao i šut na praktično prazan gol, a vezista crno-bijelih ističe da je ovaj derbi igrački pripao njegovom timu.

"Sigurno da ostaje veliki žal, pogotovo za prvim poluvremenom gdje smo imali puno, puno polukontri i kontri koje smo mogli i morali bolje da riješimo. Ali, šta je tu je, idemo dalje. Situacija je takva da moramo da idemo utakmicu po utakmicu do kraja i da se nadamo da će oni kiksnuti negdje. To je put kojim mi sada moramo da idemo", počeo je Saša Zdjelar.

"Što se tiče mojih saigrača, čestitao bih im jer smo bili dominantni, pokazali karakter, odnos, sve. Mislim da smo cjelokupno bili bolji i šteta što nismo postigli gol koji bi nam puno značio, ali opet kažem, jedna stvarno dobra utakmica za nas u odnosu na prošli derbi. Mislim da smo bili puno, puno bolji", rekao je vezista crno-bijelih.

Na konstataciju da je prije meča vladao utisak da je Zvezda veliki favorit pred ovaj derbi, kao i poslije meča da će osvojiti titulu, Zdjelar je imao šta da poruči.

"Dobro, mi svi znamo kako njihovi mediji funkcionišu, kako oni to 'spinuju' i kako oni to prave. I kad smo bili na 'plus pet' oni su se ponašali kao da je sve ok, a kad smo mi na 'minus pet', o nama pišu sve i svašta. Tako da, mi smo negdje i navikli, prije svega ja, da je ta neka medijska priča na njihovoj strani i nemam problem sa time. Imam karakter, borim se, daću sve od sebe da završim ovo i da uzmem titulu", poručio je Zdjelar.

Izjave igrača Partizana poslije derbija
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC