• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Jok i nije bio penal!

Ivica Iliev kategorički tvrdi: "Mirić me je udario po nozi, a poslije mi to i priznao. Što se nisu bunili za svoj gol, iz sumnjive pozicije?".

 Iliev: Jok i nije bio penal! Izvor: MONDO

Ne pamti se kada je jedna sudijska odluka, poput one Miroslava Mažića iz Vrbasa da dosudi penal za Partizan protiv Spartaka u Subotici, poslije čega su crno-bijeli izjednačili na 1:1.

Direktan akter tog događaja, napadač Partizana Ivica Iliev izjavio je da je kontakta sa Markom Mirićem bilo i da se samo u Srbiji oko toga pravi veliki pritisak.

"Ni momci iz Spartaka se nisu bunili, jer se čulo kad me je Mirić udario po nozi. Smiješni su komentari koje čitam, samo se u Srbiji toliko diskutuje oko penala. Stalno se traže neke gluposti, pravi se vještački pritisak", rekao je Iliev listu "Sport".

U izjavi listu "Alo", Iliev je istakao da mu je Mirić poslije meča rekao da je penal postojao.

"Ne želim nikome da se pravdam, niti ću bilo koga u nešto da ubjeđujem. Kad me pitaju da li je bio penal ili ne, samo im kažem ' pitajte onoga koji ga je napravio. Marko Mirić je poslije utakmice prišao našoj svlačionici i rekao mi je da me je faulirao, oborio i da je penal čist kao suza!", rekao je Iliev.

Na tvrdnje i optužbe iz Spartaka na račun sudije Mažića, Iliev ima spreman odgovor:

"Njihov gol je postignut iz sumnjive pozicije, pitanje je da li je bio ofsajd. Pa, da li se neko od nas bunio zbog toga!? Opstrukciju i odugovlačenje igre da ne pominjem. Sram da ih bude! Je l' im sudija kriv što je Nemanja Tomić postigao fantastičan gol u 92. minutu, pa su izgubili", bijesan je Iliev.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC