• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka Mančester junajteda - odbili su Vlahovića!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jednostavno neki ljudi u Mančester junajtedu očajno rade svoj posao i moraju hitno da dobiju otkaz.

 Mančester junajted odbio Dušana Vlahovića Izvor: Profimedia/AFP PHOTO/TELAM - EMILIO RAPETTI/Arenasport/Printscreen

Ralf Rangnik neće se dugo zadržati na klupi Mančester junajteda pošto će ga već naredne sezone zamijeniti Erik ten Hag, Iako je njegov period na klupi "crvenih đavola" prilično neuspješan, nove informacije otkrivaju koliko mu zapravo nije bilo lako.

U engleske medije je procurila informacija o tome koga je na transfer listu stavio Nijemac u januaru. Rangnik je tražio novog napadača, ponudio je klubu tri za njega prihvatljive opcije ali su sve tri opcije čelnici kluba odbili! 

Prva želja bio je Dušan Vlahović! Napadač Juventusa je tada još uvijek bio u Fiorentini i otkako je u Juventusu ekipa Masimilijana Alegrija ne može da se zamisli bez njega. Zapravo smo u meču sa Đenovom videli da i ako ode na klupu tim ispašta.

Druga želja je bio Luis Dijaz, Kolumbinjac o kome svi u Engleskoj pričaju! Otkako je stigao u Liverpul u januaru dao je pet golova, a u pobjedi nad Viljarealom u polufinalu Lige pampiona bio je apsolutno ključni igrač preokreta i najzaslužniji za to što je Klopov tim opet u finalu Lige šampiona.

Treći odbijeni igrač bio je Hulijan Alvarez. Napadač River Plejta je ove sezone dao 22 gola za svoj tim, a već je plaćen i na kraju sezone prelazi u Mančester siti.

Za sva ova odbijanja "krivac" je Kristijano Ronaldo, pošto uprava nije htjela da troši novac na napadača jer je već u ekipi imala Portugalca, ali i Edinsona Kavanija. 

Dugoročno su sigurno pogriješili, a s obzirom na sezonu Junajteda očigledno da im ni ove sezone nije pomoglo što nisu povukli poteze koje je zahtjevao Rangnik. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC